Silivri Facebook
banner88

CHP'LİLER DENİZ BAYKAL'DAN UTANMAKTA HAKLILAR

CHP’li sevgili kardeşlerime sesleniyorum. Baykal’dan kurtulmak istiyorsanız 29 Martta oylarınızı AK Parti’ye verin” dedi.
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Alipaşa’da halkla buluştu. Alipaşa’da meşaleler, marşlar ve sloganlar ile karşılanan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları seçim otobüsünün üzerinde halkı selamladı.

GÜRSU: HEPİMİZİN AMACI HİZMET


Toplantının selamlama konuşmasını yapan Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu, “Hizmet amaçları hizmet olan herkese, hedefi büyük olan herkese Alipaşa halkı olarak saygı duyuyoruz, sevgi duyuyoruz. Hepsine hoş geldiniz diyoruz. Amacımız hizmet, hedefimiz hizmet diyerek en güzel duygularla hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi. 

BAYKAL’DAN KURTULMAK İÇİN AK PARTİ’YE OY VERİN

 
“2004’den sonra Silivri’de çok şeyler değişti. Silivri değişip ve gelişmeye devam ediyor. AK kadrolar söz verdik ve yaptık. Yıllardır yapılmayanları yaptık değerli hemşerilerim. AK Parti aydınlık parti, AK Parti Silivri’nin geleceği demek.” diyerek konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, CHP’nin seçim arabalarında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal afişleri olmamasını eleştirdi. Turan, “Şimdi bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Bakın bizim bütün seçim arabalarımız da genel başkanımız, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi var. Şimdi soruyorum CHP’lilerin arabalarında niye Deniz Baykal’ın  resmi yok? Yoksa bu CHP’liler Deniz Baykal’dan utanıyor mu? Utanmakta haklılar. Acıların çocuğu Baykal, bu ülkeye çivi çakmayan Baykal, bu ülkede dedikoduları ve iftiraları başlatan Baykal, kendi partilileri hakkında dahi dedikodu ve iftirayı yapan bir Baykal var. CHP’liler böyle bir resmi seçim arabalarında nasıl asabilir ki? Sessiz çoğunlukta olan CHP’lilerin “Şu Baykal’dan bu seçimde kurtulalım. Artık yeter, yetti gayri” diyorlar. CHP’liler sevgili kardeşlerime sesleniyorum. Baykal’dan kurtulmak istiyorsanız 29 Mart’ta oylarınızı AK Parti’ye verin. Baykal’a güle güle diyelim ve Türkiye gerçekten alternatif olan Türkiye’nin sosyal demokrasisine hizmet edecek yeni bir lider CHP’nin başına geçsin. Değerli hemşerilerim bakın yerinde mutlu olanlar var. Muhalefette mutlu olanlar var. Bugün Deniz Baykal’a gel iktidar ol dense asla iktidarlığı kabul etmez. Çünkü bir eli yağda, bir eli balda. Benim başbakanım, benin genel başkanım bugün 36. mitingini yapıyor. Sayın Baykal ana muhalefet lideri 4-5 tane miting yaptı.” dedi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR


“Bu ilkeye hizmet edenlerin başımızın üstünde yeri var.” diyen Başkan Turan, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Alipaşa’ya hizmet edenlerin başımızın üstünde yeri var. Eski muhtarlarımız rahmetli olanlara Allah rahmet eylesin. Allah mekanlarını cennet eylesin ve yaşayanlara Allah’tan hayırlı, uzun ömürler dilerim. Hizmet edenin başımızın üstünde yeri var. Taş üstüne taş koyanın başımızın üstünde yeri var.
CHP adayının ne yaptığından haberi yok. Seçime gidiyoruz. Silivri’de 100 kişiye başkan yardımcılığı sözü vermişler. Belediyede 100 tane oda yok ki başkan yardımcılığı veriyorsun. 1000 kişiye “Sizi işe alacağız” diye söz veriyor. Böyle bir kadro da yok. Yalanla dolanla gelenlerin, yalancının mumu 29 Mart akşamında sönecek. Biz hizmet ediyoruz, onlar da yalanla dolanla milletimizi kandırmaya çalışıyorlar. Asla bu millet onlara onay vermeyecek ve 29 Mart’ta da sandığa gömecekler.”
 
YOLLARIMIZI KUM KAMYONLARINDAN KURTARDIK

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, 2004 öncesi definlerden ruhsat ücreti alınmayacağını yönelik kararı da ilk kez Alipaşa’da müjdeledi.
Alipaşa mahalle olduktan sonra imkanlar ölçüsünde hizmet verdiklerini hatırlatan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Silivri-Alipaşa kısa bağlantı yolu bozuktu. Ortaçeşme’den gelen yolu asfaltladık, yaptık ve bitirdik. Okulumuza ciddi manada destek verdik. Bayrağımızı diktik. O bayrak için bu alanda bulunan bu mahallede bulunan herkes ama herkes şehit olmaya hazır, hazır bir şekilde bekliyoruz.
Hatırlayın 15-20 senedir bu kum kamyonları bütün köylerimizin merkezleri ve Alipaşa’dan geçerek E-5’e karışıyorlardı. Yıllardan beri bütün siyasi partiler, “Kum kamyonlarının problemini çözeceğiz” diye söz verdi. Peki söz verip çözen kim? Söz verdik, çözdük, artık kum kamyonlarından köylerimizi bu vahşetten, kötülükten biz kurtardık. AK Partili belediye kurtardı.” dedi.    

YERLERİNİZİ SATMAYIN


1/100000’lik çevre düzeni planlarında Alipaşa’nın konut gelişim alanı olarak belirlendiğini belirten Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Birileri gelip buralarda yanlış ve yalan sözler söylüyorlar. Bu sözleri söylerken de sizin yerlerinizde gözü olduğu için söylüyor. Buralar yeşil alan olacakmış, şöyle olacakmış, böyle olacakmış. Bunların hepsi yalan. Lütfen belediyemize geldiğiniz zaman planlara bakın. Alipaşa çevresi ve civarı ile birlikte konut alanı. Bu planlar yapılmadan asla yerlerinizi satmayın. 5 seneden beri yerleriniz değerini bulmadan satmayın diyorum.
Silivri’nin geleceğinde Alipaşa sınırları içerisinde Teknoparklar geliyor. Ticaret alanları geliyor. Alipaşa Silivri’mizin kalbi oluyor, kalbi. Alipaşa’nın kalbi attığı zaman Silivri’de hayat canlanacak. Biz nasıl Alipaşa’yı yeşil alan ilan edebiliriz. Silivri’nin merkezi olan, kalbi olan bir mahalleyi nasıl yeşil alan ilan edebiliriz? Bunu söyleyenler art niyetti. Bunu söyleyenler, arazilerinizi ucuz bir şekilde elden çıkartmanızı istiyor. Lütfen bunlara değer vermeyin, itibar göstermeyin.” şeklinde konuştu. 
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, selamlamanın ardından kahvede vatandaşlarla çay içti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol