Silivri Facebook
banner88

'Deniz feneri yakan, meyhanelerden çıkmayan adaylar var!'

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Osman Topaç ve ekibi, önceki akşam Gazitepe’de kahve toplantısı yaptı. Toplantı da konuşma yapan Topaç, rakiplerine göndermelerde bulundu. Topaç yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“29 Mart kader ve karar günüdür. Çiftçilerimizin tarlasını gübresiz ektiren, fabrikalarımızı kapattıran, işçi kardeşlerimi kredi kartı borcunu ödeyemez hale getiren, kefalet kooperatifi borcunu ödeyemeyen esnafımızın sorununu çözemeyen AKP iktidarına sarı kart; onların yerel temsilcisi Silivri Belediyesi yöneticilerine kırmızı kart göstermek için sandık başına mutlaka gitmeliyiz. Sahnede sizin helal oylarınıza talip adaylar var. Bunların içinde en iyisi bizim olduğumuzu söylerken, ‘çalmadan, çaldırmadan; yolmadan yoldurmadan, yolunu bulmadan’ sloganlarımızı tatbik ede ede gelen; yapacağım edeceğim, hırsız olmayacağım diyen değil, hırsızlığı yapmayan bir aday olmamızdan cesaret alıyoruz. Sahnede her türlü aday var. Takdir sizlerin, nasıl bir aday istiyorsanız onu seçeceksiniz. El feneri yakanlarda, deniz feneri yakanlarda, dişsizlere diş çıkaranlarda, kumarhanelerden, meyhanelerden çıkmayanlarda var; ama 20 yıl önce siyasete başlamış eline, beline, diline ve nefsine hâkim olmuş aday olan Osman Topaç’ta var. Bunu her Allahın kulu da söyleyemez. Beni araştırın, Değirmenköy yanı başımızda 10 yıllık başkanlık dönemimde yaptığım işlerde ortada.”
Kapalı kapılar arkasında yapılan belediyeciliğin her zaman şaibeler yarattığını söyleyen Osman Topaç, kendi belediyecilik anlayışını şeffaf ve katılımcı belediyecilik olarak tanımladı.
“Silivri Belediyesini yönetme görevini bize verdiğinizde, ‘ben bilirim’ edasıyla değil, başkan meclis üyeleri, akademik danışma kurulu, daire amirlerinin yanında mahalle temsilcilerinden oluşan kurullarla, kent konseyi ile istişare ederek, kararlarımızı alacağız” diyen Topaç, daha sonra Gazitepelilerle sohbet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol