Silivri Facebook
banner88

Destek istediler destek sözü verdiler!

Melis AVCI

Yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Silivri il genel meclis üyesi adayları dün ilçe başkanı Ender Gezici ve ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Rabia Karabulut ile Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyesi Adayları Halit Girgin, Veli Dolu, Hüsnü Yaşar Yalman ve Ülkenur Büke’nin katıldığı ziyarette partililer, muhtarlardan destek istedi. Osman Turan’ın rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadığı öğrenildi. Geçmiş dönemde AK Parti il genel meclis üyeleriyle bazı tatsızlıklar yaşayan muhtarlar, tüm bunlara rağmen AK Parti’nin köylere büyük hizmet götürdüğünü dile getirdiler.
Son 5 yılda köylere birçok hizmet yaptıklarını kaydeden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin “Muhtarların her isteklerine cevap vermeye çalıştık. Düve verdik, koyun verdik. İnşallah tekrar seçilirsek, köylüye büyük baş hayvan ve çiftçiye nakit kredi desteği vereceğiz” dedi.
Bundan bir süre öncede MHP Silivri İlçe Teşkilatı belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyarette bulunmuş ve muhtarlara düve ile yemi birlikte vereceklerine dair vaatte bulunmuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol