Silivri Facebook
banner88

DP irtibat bürosu açılışlarına başladı

Haber MERKEZİ

Beldelerde seçim irtibat büroları açmaya başlayan Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı, ilk açılışını dün Kavaklı beldesinde gerçekleştirdi. Oldukça az bir katılımın olduğu seçim irtibat bürosu açılışında Değirmenköy Belediye Başkanı Osman Topaç ve Selimpaşa DP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Altınkök’de katıldı.

Şen: “İktidar olduğumuzda beldeler tekrar belde olarak kalacak”

Açılışta konuşma yapan Demokrat Parti İl Başkanı Remzi Şen “Partinin yaşamış olduğu zor dönemde bu yükün altına giren ve taşın altına elini koyan arkadaşlarımızı hem şahsım adına hem partim olmak üzere şükranlarımı sunuyorum. Sevgili dava arkadaşlarım Demokrat Parti, 1946’da başlayan büyük bir hareket, büyük bir misyondur. Ancak 22 Temmuz’da aldığımız sonuç, hak ettiği ve kabul edebileceğimiz bir sonuç değildir” dedi. Demokrat Parti’nin yeniden atağa geçtiğini ve iktidar olacaklarını dile getiren Şen, “Demokrat Parti eski günlerine geri dönecek. Biz yeniden iktidar olduğumuzda beldeler tekrar belde olarak kalacak. Silivri’yi biz kazanacağız” şeklinde konuştu.

Geyiktepe katılmadı

Kavaklı Belediye Başkanı Hasan Geyiktepe, Kavaklı beldesinde yapılan seçim irtibat bürosu açılışına katılmadı. Bir rahatsızlığı olduğu bahanesiyle açılışa katılmadığı öğrenilen Hasan Geyiktepe, Ramazan ayında da kendi partisinin Garden Restoran’da verdiği iftar yemeğine katılmayıp, aynı gece Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın vermiş olduğu iftar yemeğine katılmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol