Silivri Facebook
banner88

DP'li bayanlar belediye başkan adayını belirledi

Haber:Melis AVCI

 
DP Silivri İlçe Kadın Kolları’nın parti binasında rutin olarak düzenledikleri kadın kolları toplantısı dün gerçekleşti. Yoğun bir katılımın gözlendiği kadın kolları toplantısında bayanlar, yaklaşan yerel seçimlerde yapılması gereken çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bayanlar istedikleri belediye başkan adayını belirttiler

 
Demokrat Parti Kadın Kolları’ndan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Halide Avlu başkanlığında, Demokrat Parti Kadın Kolları bilgi formu dolduran bayanlar, Demokrat Parti belediye başkan adayının nasıl biri olması konusunda fikirlerini beyan etti. Demokrat Parti Kadın Kolları bilgi formunda; Daha önce herhangi bir partide faaliyette bulundunuz mu?, Demokrat Parti Kadın Kolları ile ilgili beklentileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayının nasıl biri olmasını istiyorsunuz? Şeklinde sorular yer aldı.
 
DP’ye katılım artıyor!
 
Demokrat Parti İlçe Teşkilatı üyeleri gün geçtikçe artıyor. Son yapılan kadın kolları toplantısında da Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı’na yeni yüzler katıldı. Bayanların üye kayıtları parti binasında yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol