Silivri Facebook
banner88

Eren iddialara yanıt verdi!
 
Eren: ''İlçe teşkilatında aynı aileden iki kişinin yer almasını etik bulunmadığı için görevimden feragat etmek durumunda kaldım'' dedi.
 
Haber MERKEZİ
 
Bir süre önce partideki görevinden istifa eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Funda Eren, istifasının ardından kendisi ile ilgili çıkan iddialara yazılı bir basın açıklamasıyla yanıt verdi.
 
Funda Eren’in yapmış olduğu yazılı açıklama şu şekilde;
 
“Uzun bir süredir yürütmekte olduğum Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevimden kendi istediğim üzerine istifa ettim. İstifa edişim bazı çevrelerce siyasi olarak kullanılmak istenmesi üzerine bu açıklamayı yapma gereği hissettim. İstifa etmemdeki neden kesinlikle eşimin belediye meclis sıralamasında ki yeri ile ilgili değildir. Kaldı ki Ak Parti’de bu güne kadar ne makam nede mevki için çalıştım. Partimin menfaati doğrultusunda çalışmalarıma devam edeceğim. Partimizdeki prensip gereği ilçe teşkilatında aynı aileden iki kişinin yer almasının etik olarak doğru bulunmadığı için ben görevimden feragat etmek durumunda kaldım. Olayın ardından da başka amaçlar arayanların söyledikleri kesinlikle doğru değildir. Dün olduğu gibi bundan sonra da partimin emrinde çalışmaya devam edeceğim. Şahsımın ve ailemin Ak Parti ile hiçbir sorunu yoktur. Kamuoyuna duyurulur.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol