Silivri Facebook
banner88

Gezici:'Seçimi % 20 farkla alacağız'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, yazılı açıklamada bulunarak yerel seçim süreci ile ilgili değerlendirmede bulundu. Silivri’nin ufkunu açan dev yatırımların yerel seçimlerin dayanağını oluşturacağını belirten Ender Gezici, “Silivri’ye tarihinde görülmemiş hizmetleri kazandıran teşkilatımızın başarısıyla CHP’ye Silivri’de en az yüzde 20 fark atacağız. Bundan en ufak bir şüphemiz yok” dedi.

SİLİVRİ’DE TARİH YAZDIK

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, Silivri’de tarihe geçen yatırımların altında “AK Parti” imzası bulunduğunu belirterek “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Silivri’de 2004 yılı öncesi ve 2004 yılı sonrası arasında çok ciddi bir fark var. Silivri’nin hem yerel yönetim hem de Büyükşehir Belediyesi ve hükümetimizin katkıları ile kazandığı hizmetler, bu ilçenin kaderini değiştiren bir dönem oldu. Silivri’de tarih yazdık. Bu tarihin içi boş değil, her dakikası, her saati, her günü, her haftası, her ayı, her yılı hizmete adanmış, hizmet sağlanmış, Silivri’yi kalkındırmış bir tarih notudur.” dedi.

HALKIMIZIN DESTEĞİNE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ

Yerel seçim sürecinde kalbinde AK Parti aşkını hissedenlerle omuz omuza çalıştıklarını, alınan desteğin bir çığ gibi tüm desteği sardığını belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, “Bir kahve toplantısına gitmek istediğimizde arkamızda en az 500 kişinin bizimle birlikte yürüdüğünü, bir beldeye giderken de 200–250 araçlık konvoyun arkamızda yer aldığını görüyoruz. İlçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte halkımızın da desteğiyle ilerliyoruz. Bu bir sevgidir, aşktır. İnanmayan veya farklı beklentiler içinde olanlar 1 gün gelir 2 gün gelir ama öyle bir ruha sahibiz ki her adımı birlikte atıyoruz. Bu adımların sesini de eminim ki ilgilileri mutlaka duyuyordur” dedi.

SİLİVRİLİ HEMŞEHRİLERİM SEÇİCİ DAVRANIR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, “Hepimiz Silivriliyiz. Silivrili hemşerilerim seçicidir, kimi ve neyi istediğini bilir. Çocukluğumuzda Kale’de, Muhacır Mahalle’de, Yalı Mahallesi’nde, sahildeki gazinolarda kurduğumuz hayalleri bugüne taşıdık, geçmişteki hayallerimizin gerçek olduğu bir dönem yaşadık. Hayallerimizi daha ileriye taşımak, ufkumuzu daha da açmak için hemşerilerimizin desteğine inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

YÜZDE 20 FARK ATACAĞIZ

Pollmark Araştırma Şirketi’nin anket sonuçlarını da değerlendiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, “Anket sonuçları her geçen gün lehimize yükseliyor. Tabii ki bun anketlerin sonuçlarını 29 Mart akşamı daha iyi değerlendireceğiz ama şu da bir gerçek ki, CHP’ye Silivri’de en az yüzde 20 fark atacağız. Yerel seçimleri en az yüzde 20 farkla alacağız. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Ben doğma büyüme Silivrili birisi olarak hemşerilerimi çok iyi tanıyorum ve görüşüyorum. Özellikle hizmetlerimizi takdir eden geçmiş dönem CHP üyesi arkadaşlarımızın dışarıyla belli etmeden bize destek vermesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol