Silivri Facebook
banner88

Işıklar KSS ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Işıklar Sanayi esnafını ziyaretlerini sürdürüyor. Programı dahilinde her gün esnaf ziyaretleri de koyan Işıklar Küçük Sanayi Sitesi esnafına yaptığı ziyaretlere önceki gün de devam etti. Belediye Meclis Üyesi adayları Yılmaz Kandemir, Ahmet Yücegök, Rafet Keskin, Nazif Konuk, Bora Balcıoğlu, Melih Yıldız, Suna Göçengil, Elif Uzun, Taylan Memiş, Nuray Koçer ile birlikte Küçük Sanayi Site esnafını gezen CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ilk önce Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatif binasını ziyaret ederek başkan Ahmet Türkyılmaz ile görüştü.

Ülkedeki genel ekonomik krizin Silivri’de daha ağır hissedildiğine değinen Türkyılmaz, yerel yönetim tarafından arttırılan tabela vergisinin, iş yapamayan esnafın durumunu daha fazla zorlaştırdığını belirtti. Türkyılmaz’ın dile getirdiği sıkıntıların ardından küçük esnafın zorluklarını çok iyi bildiğini belirten Işıklar, Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ve bu nedenle esnafın halinden çok iyi anladığını dile getirdi. CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar: “ Kriz Türkiye’yi teğet geçecek diyen Erdoğan, ülke insanının durumunu anlamıyor, anlayamaz. Çünkü bir babanın çocuklarının gemiciği varsa, çocukları kuyumculuk yapıyorsa sanayi sitesinde çekiç sallayan babanın geçim derdini bilemez. Genel İdare de Erdoğan ne yapıyorsa işte burada Turan’da aynı şeyi yapıyor. Devletin tüm imkânları Ankara’da AKP yandaşlarına nasıl seferber ediliyorsa, Silivri’mizde buradaki sanayi sitemizde de yandaşlarına belediyenin tüm imkânları sunuluyor. Ayrımcılık yapılıyor. Sanayi Sitesi’nde aynı işi yapanlar arasında Turan yandaşlarını ekonomik kriz etkilemezken, halkın çocuğu işsizlik kıskacında kıvranıyor. Hüseyin Turan’ın ayrımcı, partizan uygulamalarına şaşmamak gerekiyor” dedi.

Kırmızılar zenginlerin, maviler fakirlerin..,

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar Belediye Meclis Üyeleri Adayları ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi ziyaretini sürdürerek esnafın işsizlik sıkıntısını dinledi. Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Hüseyin Turan tarafından kendilerine ayrımcılık uygulandığını, kırmızı renkli işletmelerin zenginleştirildiğini, mavi renkli işletmelerinse fakirleştirildiğini belirtti. Bazı esnaflar belediyenin, işletmelerinden teklif almaya bile gerek görmediğini söylediler. Esnaflar ayrıca sitede bir işletmesi olan, hâlihazırda Silivri Belediye Meclis üyesi görevini yürüten ve AKP listelerinde 17.sırada tekrar aday olan Osman Nuri Karabulut’a da tepkilerini dile getirdiler. Karabulut’un sitelerinin esnafı olmasına karşılık sitenin hiçbir sorununu çözmeye yönelik çaba harcamadığını dile getiren esnaf şimdi hangi yüzle gelip bizden oy isteyecek merak ediyoruz” dedi. Ziyaretler sırasında esnafın derdini dinleyen ve onların dertlerine çözümler öneren Işıklar “Küçük Sanayi Sitesi’nin yaşadığı ekonomik sıkıntının bir nedeninin de sitenin ulaşımı olduğunu biliyorum,  30 Mart sabahı Silivri’mizde uygulanan partizancılık bitecek. Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan bu ayrımcılıkta sona erecek. Halkı ikiye bölen bu anlayış gidecek. Az kaldı. Bir ay sonra Silivri’mizde sevgi kazanacak, eşitlik kazanacak, adalet kazanacak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol