Silivri Facebook
banner88

Ersoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"BİLMEDİĞİMİZ DENİZDE YÜZME! HIRÇIN KARADENİZ ADAMI YUTAR

Silivri’de 25 yıldır aktif siyasetle uğraşan bir kişi olarak CHP’nin Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi aday listesinde bir tek Karadenizli hemşerimizi göremedik.Bu durum, Karadenizli hemşerilerimizin CHP’den dışlandığını, CHP’nin Karadenizli Hemşerilerimizi kendinden uzak tuttuğunu göstermektedir. CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Karadeniz’e yönelik bir TV. Programına konuk olarak ilçemizdeki Karadenizlilere göz kırpıyor, sempatik gözükmeye çalışıyor. Karadeniz’in Silivri’deki temsilcilerinden bir kişiyi bile listesine almayan, listedeki bir tek Karadenizli bile bulundurmayan Özcan Işıklar’ın Karadeniz üzerinden siyaset yapmasını “Oy Avcılığı” olarak görüyorum. Sayın Işıklar, Karadenizliler’e nezaketen de olsa bir davette dahi bulunmadan Karadeniz’e yönelik bir programda sesini duyurmaya çalışıyor.Biz, yıllardır Silivri’de yaşayan Karadenizliler olarak böyle bir programın olacağını sokaktaki vatandaştan duyuyoruz ama CHP yönetiminden bir kişi bile bizi davet etmiyor, bu konuda bilgilendirmiyor.Bu da samimiyetten ne kadar uzak olduklarını ortaya koyuyor.
Silivri, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar ülkemizin her yanından insanların bir araya geldiği bir kültür mozaiğini oluşturuyor.Bu şehri yönetmek isteyenlerin de bu şehrin mozaiğine göre hareket etmesi gerekiyor. Toplumun bir kesimini kucaklarken, bir başka kesimi dışlayıp sonra da hiçbir şey olmamış gibi onlarla horon tepmek, siyasetin kirli görüntülerinden birisidir. Birlikte horon da tepelim, halay da çekelim, zeybekte oynayalım ama her oyunda başka oyunlar oynamayalım. Karadenizliler’in sesini duymayanlar, Karadenizlileri listesine almayanlar Karadenizliler ile ilgili samimiyetinden kuşku duyuyorum.
Sayın Işıklar bir programa katılmakla Karadenizli olmadığını gibi hiçbir Karadenizli de Sayın Işıklar’ın samimi olmadığını gayet iyi bilmektedir.Samimiyetten uzak bu tür davranışların halk nezdinde itibar görmeyeceğini belirtir,saygılarımı sunarım."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol