Silivri Facebook
banner88

Işıklar Romanlara söz verdi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Fatih Mahallesi Akasya Sokak’ta bulunan seçim bürosu açılışında büyük ilgi ve destekle karşılandı. Davul, zurnalar eşliğinde karşılanan Işıklar ve ekibi bu coşku karşısında duygulu anlar yaşadı.

Roman vatandaşların yoğunlukla yaşadığı bölgede birçok yeniliğin müjdesini veren CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar “sizlerin sorunlarını en iyi bilen bir kardeşiniz olarak bu sorunların 30 Mart’tan sonra ortadan kalkacağına söz veriyorum. Öncelikle müzik dalında Allah vergisi bir yeteneğe sahip olan siz kardeşlerimin çocukları Türkiye’nin en seçkin müzisyenleri arasında yer alıyor. Bundan gurur duyuyoruz. Silivri’nin en köklü yerleşik mahallesinde ne yazık ki bu güne kadar herhangi bir iyileştirme gerçekleştirilmemiştir. Oysa her seçim döneminde sizlere bir yığın sözler verilir, bunların bir kısmı seçim öncesinde yerine getirilip, seçim telaşıyla göz boyanmaya çalışılır. Silivrili bir kardeşiniz olarak ve sorunlarınızı yakından bilen ve takip eden biri olarak sizlere sosyal yaşam ile ekonomik güç kazanmanıza ilişkin birçok proje geliştirdik. Onlardan sadece bir tanesi müzisyenler derneğidir. Bu dernek sözde bir sivil toplum kuruluşu olmaktan çok sizlerin yılın dört mevsiminde iş bulmanıza ve çocuklarınızın müzik eğitimleri almalarına olanak sağlayıp; Türkiye’nin sayılı müzik insanları arasına girmelerini hedefliyoruz.”.

Konuşması sıkça alkışlanarak kesilen Işıklar, bazı vatandaşların, mahallelerinin plansız ve çarpık bir yapılaşma ile baş başa bırakıldığını, bu konuda neler yapacağını sorması üzerine Işıklar “AKP belediyesi ne yazık ki var olan Silivri’yi iyileştirmek yerine yeni bir Silivri yaratmaya çalışıp dışarıdan yeni Silivrililer oluşturma politikasını güttü. Kiptaş Konutları’nı hepimiz biliyoruz. Yeri de, planlaması da son derece yanlış olan bu yeni yerleşim birimi Silivri merkezin ihtiyaçlarını ötelemekten başka bir işe yaramamıştır. Göreve geldiğimizde bizim önceliğimiz Fatih Mahallesi’nin tarihi dokusunu bozmadan ve insanlarımızı mağdur etmeden bir imar planı gerçekleştirmek olacaktır. Bu proje dâhilinde sizlerin oturduğu bölge turizmde etkin bir görev üstlenmek üzere yapılandırılacak, başta İstanbul olmak üzere Trakya’nın en cazibeli müzik merkezi haline getirilecektir.”dedi.

Fatih Mahallesi Akasya Sokak’ta coşkulu alkışlar eşliğinde konuşan Işıklar, uzun süre vatandaşların yakın markajında kalarak, geç saatlere kadar mahalleden ayrılamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol