Silivri Facebook
banner88

İşte AK Parti'nin meclis adayları!

Melis AVCI

AK Parti’de İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği’nde bulunacaklar için bugün son gün. Gazetemiz, bugüne kadar belediye ve il genel meclis üyeliği için başvuruda bulunanların yer aldığı listeye ulaştı. Mevcut İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Ahmet Maşalacı, bu sefer belediye meclis üyeliğine başvuruda bulunurken, Süleyman Atasoy tekrar il genel meclis üyeliği için müracaatta bulundu. Yine AK Parti mevcut belediye meclis üyelerinden Osman Nuri Karabulut ve Mustafa Bıyık ise tekrar belediye meclis üyesi olmak için başvuruda bulundu. AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapanların listesinde sürpriz isimler yer alıyor. İşte o liste;

AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapanların tam listesi;

Temel Şişman, Berkin Levent Doğan, Osman Umuç, Besim Şeker, Sezgin Emir, Lütfü Vardar, Mümin Yalçın, Özer Manavoğlu, Yusuf Köroğlu, Nevzat Ülküseven, Arslan Elmas, Tamer Akın, Suzan Çete, Volkan Yaşar, Osman Turan, Ruhnettin Akgül, Osman Nuri Karabulut, Halit Girgin, Mustafa Erkan, Metin Kaya, Filiz Güler, Mustafa Amasyalı, Hayretdin Yılmaz, İhsan Yıldanur, Niyazi Yazıcı, Dicle İhtiyaroğlu, Binnur Fıçıcı, Aydın Tosun, Fahrettin Kaya, Yalçın Yönet, Recep Kutlugün, Hasan Aydın, Kadir Özcan, Ersun Öncü, Sait Özdemir, Aziz Azder, Muzaffer Süer, Ayseni Toker, Akif Arslan, Mustafa Saral, Salih Yakar, Rıza Piriştine, Talip Coşkun, Ahmet Maşalacı, Mustafa Bıyık.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nda İdari Amirlik görevini sürdüren Vedat Karakaş da, bugün saat 16.00’da meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayacak.

AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunanların tam listesi;
Hüsnü Yaşar Yalman, Veli Dolu, Mustafa Çokyaşar, Süleyman Atasoy, Ülkenur Büke, Gani Açıkel.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol