Silivri Facebook
banner88

Karakaş noterde Yılmaz mitingde!

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Metin Karakaş, seçim meydanlarında dile getirdiği taahhütname restini 24 Mart 2009 Salı günü saat 10.00’da Silivri 1. Noteri’nde gerçekleştirdi. Seçim meydanlarında “Şimdi Yılmaz ağabeyimiz (Kandemir) Özcan Bey’in eteklerine tutunarak meclis üyesi olmaya çalışıyor. Bak arkadaş, öyle beleşten meclis üyesi olmak yok. Gel beraber notere gidelim, beraber taahhütname verelim. Kimin belediye başkanı seçilemezse o belediye meclis üyesi olmasın. Ben hazırım. Çünkü Hüseyin Turan olmazsa ben neyleyim belediyeyi? Hüseyin Turan ile dişimizle tırnağımızla tırmalayarak çıktık. Yılmaz Kandemir erkeksen, ekibine güveniyorsan, projelerine güveniyorsan, Silivri’ye güveniyorsan gel karşıma çık. Beraber verelim taahhütnamemizi.” şeklinde konuşan Metin Karakaş, bu sözünü askıda bırakmadı ve taahhütnameyi birlikte imzalamak üzere CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Kandemir’i 24 Mart 2009 Salı günü saat 10.00’da Silivri 1. Noteri’ne davet etti.

KARAKAŞ, KANDEMİR’İ NOTERDE BEKLEDİ

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Silivri 1.Noteri’ne giden Metin Karakaş, 10 dakika noterde bekledi. Yılmaz Kandemir’in gelmemesi bir üzerine bir arkadaşını noterde bırakarak ayrılan Metin Karakaş, çıkışta basının sorularını yanıtladı. Taahhütnameyi Silivri 1.Noteri’ne bıraktığını ve 28 Mart 2009 Cumartesi saat 17.00’ye kadar Kandemir’in imzalamasını bekleyeceğini belirten Metin Karakaş, “Gerçekten iddialı olduğumuzu kamuoyuna deklare ettik. Seçilmeyen belediye başkanının 1. sıra belediye meclis üyesi olmasın velev ki alacaksa da aynı zamanda belediye meclis toplantısında istifa olması anlamında evrağımızı verdik. Maalesef kendileri gelmedi. Benim bildiğimiz Yılmaz Kandemir siyasette restleri sever. Yılmaz Kandemir’i bekliyoruz, laf sözde kalmasın kamuoyu siyasetçiye itibar etsin istiyoruz. Yılmaz Kandemir her zaman için kronik adaydır, onun seçimlere 5-6 ay kala kaşıntısı tutuyor ama bu sefer kaçamayacak. Yılmaz Ağabey dürüst insandır, sözünün eri insandır. Eğer “Ben geleceğim” diyorsa gelecek bir insandır. Biz siyasette kumar oynamıyoruz. Gerekirse noter getirmek suretiyle cumartesi saat 17’ye kadar bekleyeceğim.” dedi.

NOTERE GELMEYEN KANDEMİR, AK PARTİ MİTİNGİNİ İZLEDİ

Notere gelmeyen Yılmaz Kandemir, 1 saat sonra AK Parti mitingini Efe Usta dondurmasının üstündeki binanın 5. katında perde arkasından izledi. Basının fotoğrafını çektiğini fark eden Kandemir, kendini gizledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol