Silivri Facebook
banner88

'Kurtar bizi bu zulümden!'

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pazartesi öğle saatlerinde Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Ali Çetinkaya Caddesi esnafından destek isteyen Işıklar, cadde üzerinde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı.
Işıklar destek için girdiği bir işletmede AKP Kurucuları’ndan Turhan Oğuz’a rastladı. İkili arasında başlayan konuşmada AKP kurucularından Oğuz, Hüseyin Turan’a isyan etti. Oğuz konuşmasında şunları söyledi “ Ben Silivri’de AKP’nin kurucu üyelerinden biriyim. AKP’yi kurduktan sonra Hüseyin Turan’ın partiye ilk gelişinde yani beş sene öncesinde, kendisine karşı çıkmıştım. Şimdi ise Hüseyin Turan’a isyan ediyorum. AKP’nin kurucu üyesi olmama rağmen CHP’yi alenen destekliyor, hatta şahsınız için oy istiyorum. Kurtar bizi bu zulümden Sayın Işıklar!” dedi.

Işıklar vatandaşı ağlattı

Aynı gün öğle saatlerinde Aliçetinkaya Caddesi’nde halkla kucaklaşan CHP Belediye Başkan Adayı Işıklar duygulu sahneler yaşadı. Gümüşyaka’da ikamet eden yaşlı bir amcanın elini öpen Işıklar yaşlı amcayı duygulandırarak ağlamasına neden oldu. Işıklar’a ‘oğlum’ diye hitap eden yaşlı amca “Sen bizi bir araya getirdin, bütünleştirdin. Böyle davranmakla beni çok mutlu ettin. Sağol evladım. Sen elini ver, ben öpeyim.” dedi. Yaşlı amcayı kucaklayarak elini öpen Işıklar “ Biz Silivri’de solda birliğini arkadaşlarla beraber gerçekleştirdik. Silivri’de karanlığa karşı aydınlık ve Cumhuriyetçi insanlar olarak bir aradayız. Büyüklerimizin bu sevgisi, halkımızın bu destek ve ilgisi Silivri’de bize, seçimi kazandıracak.” dedi.
Aliçetinkaya Caddesi üzerinde işletmeleri ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar esnafın dertlerini dinledi. İşsizlikten yakınan esnaf köylünün geçim derdi çektiğini alım gücü kalmayan köylünün Silivri’de ekonomik durgunluk yarattığını belirtti. Işıklar daimi halk pazarıyla köylünün ilçe ekonomisine katkısının sağlanacağına işaret ederken, Yerel Yatırım Ajansı, Kariyer ve İstihdam Projeleri’yle de Silivri’nin ekonomik hayatının güçlendirileceğini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol