Silivri Facebook
banner88

MHP Selimpaşa'da esnafı dinledi
Selimpaşa’daki temaslarına esnaf ziyaretleri ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi adayları, burada halkın sıkıntılarını dinleyip çözüm önerilerini aktardılar. Selimpaşa’nın önde gelen esnaflarından Lokman Uçar’ında hazır bulunduğu ziyaretlerde halkın Uçar’a olan desteği de gözlerden kaçmadı.
Selimpaşa’daki esnaf ziyaretlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi belde binasına geçen Dr. Düğencioğlu ve ekibi, burada beldede yaşayan partililer ile bir araya gelip durum değerlendirmesinde bulundu.  Selimpaşa’nın ihtiyaçları ve sıkıntıları hakkında geniş bilgiye sahip olduklarını belirten Düğencioğlu  “Selimpaşa’nın problemleri ile yakından ilgileniyoruz. Çözüm yolunda çeşitli projeler ile Selimpaşa’nın sıkıntılarını en kısa sürede ortadan kaldıracak bilgi ve birikim ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selimpaşa’nın E5 ile ikiye bölünmüş görüntüsü ile eski yoğurthane olarak geçen E5 üzeri kısmının bütün alt yapı ve üst yapı problemlerinin en kısa sürede giderilerek yeni ve daha yaşanabilir bir düzen ile Selimpaşa’ya yakışır bir hale getireceğiz. Bu ancak bizim yerel iktidarımızla mümkün olacaktır.” dedi.

“Silivri’ye yeni kimlik kazandıracağız”

Belde binasındaki kısa dinlenme ve değerlendirme toplantısının ardından Selimpaşa Gümüşhaneliler Derneğine ziyarette bulunuldu. Burada Selimpaşa’lılara hitap eden Düğencioğlu, “Belde belediyelerinin kapanması ve tüm beldelerin Silivri’ye bağlanmasıyla birlikte artık tek merkezli yönetimin yanı sıra daha büyük, daha güçlü ve daha sistemli bir şehir olma zorunluluğu doğmuştur.  Bütün beldelerimizin yanında olmak ve onların tüm sıkıntılarını tek tek ilgilenerek çözümlerini üretmek bizim birincil görevimiz olacaktır. Silivri’ye yeni bir kimlik kazandırırken, beldelerimizin doğal, kültürel, tarımsal değer ve zenginliklerinden faydalanarak, ancak kendi yapılarını da bozmayacak şekilde bir gelişimi gerçekleştirmek bizim projelerimizde en önem verdiğimiz konulardandır.” dedi.
Gümüşhanelilerin sevgi ve destek gösterileri ile, tekrar buluşmak dilekleriyle buradan ayrılan Dr. Düğencioğlu ve meclis üyesi adayları yine Selimpaşa’da bulunan Tokat’ın Kuşçu beldesi derneğine ziyarette bulundu.  Dernek yetkililerin ve bölge sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP heyeti burada da vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu. Dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında Dr. Düğencioğlu Kuşçu beldesinin belediye başkanının da MHP’de olduğunu hatırlatarak, “Kuşçu’lular MHP’yi Silivri’de de iktidara taşıyacaklardır, buna inanıyorum.”  dedi.
Kuşçu’luların yoğun sevgi tezahüratlarıyla uğurlanan Dr. Düğencioğlu ve ekibi bozkurt işaretleri ile yolcu edildi.
Selimpaşa programını geç saatlere kadar sürdüren MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Dr. Afşın Düğencioğlu ve ekibi Silivri’ye döndükten sonra da parti binasında günün değerlendirmesini yaptı. Değerlendirme toplantısı ardından 89-1 Tertip askerlerin uğurlanması törenine katılıp Mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler diledi.  Silivri’den yolcu edilen askerleri uğurladıktan sonra bölgede bulunan taksi durağına uğrayıp taksici esnafının sıkıntılarını dinleyip,  fikir alışverişinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol