Silivri Facebook
banner88

MHP Silivri Çağlayan'da çağladı!

Geçtiğimiz haftasonu İstanbul Çağlayan’a gelerek açık hava mitingine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüz binleri topladı. MHP Silivri İlçe Teşkilatı mitinge on otobüsle katıldı. Çağlayan mitingine MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu, il ve ilçe meclis üyesi adayları ile birçok kişi katıldı. İstanbul il ve ilçe belediye başkan adaylarının tek tek tanıtıldığı miting, büyük bir coşku içinde geçti.

Mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şunları söyledi: “Bu yerel seçimler milletimizin geleceğini belirleyecek önemli bir kaldırım taşıdır. Türkiye’de sadece iki parti yok. Üçüncü bir parti daha var. O da üç hilaliyle gelen Milliyetçi Hareket Parti’sidir. Oyunuzu kullanmaya giderken geçmişi araştırın, size yapılan vaatleri dinleyin ve vicdanınızı da dinleyerek oyunuzu kullanın.”

İktidar partisinin seçim yatırımı amacıyla halka hediyeler dağıttığına dikkat çeken genel başkan Bahçeli, "Paketinizi alın ve yiyin. Bu sizin hakkınız. Ancak diyorum ki paketinizi alın, sandık başında tokatlarınızı atın" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin seçim mitinglerine devletin parasını ve imkânını kullanarak gidip geldiğini ileri sürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Bursa mitinginde yaptığı konuşmaya değinen Bahçeli, "Sayın Başbakan diyor ki 'Karanlık ilişkiden bahsediyorsun Sayın Bahçeli. Açıklamazsan namertsin' diyor. MHP, 57. hükümete seçimlerden çıkan 2. parti olarak katıldı. Üçlü bir koalisyon vardı. MHP'nin 'Ülkem için varım' demesinden rahatsız olup, MHP'siz bir koalisyon arayışına gidilmiştir. Ülkede siyasi gücü belirleyen dış güç olmamalıdır. MHP'nin ipini iç odaklar veya dış odaklar çekemez. Çekerse halkın iradesi çeker diye erken seçime gidilmiştir." dedi.
İstanbul Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine "Benim karanlık odalarda kimlerle görüştüğümü ispat edemezsen namertsin" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verdi. AK Parti'nin çok kısa bir sürede nasıl kurulduğunu soran Bahçeli, bu süreci anlattı. Daha sonra MHP olarak bir soruları olduğunu belirten Bahçeli, "Hakkında siyasi yasak getirilen bir kişi, 116 gün içerisinde hangi karanlık odakların yardımı ve hangi kirli ilişkileri ile Siirt'ten milletvekili seçilmiş ve devamında Başbakan koltuğuna oturmuştur? Eğer milleti bu konuda aydınlatabilirsen ben de namert olayım ne var? Ama sizin kirli ilişkilerinizle kimler tarafından oraya oturtulduğunuzu tarih yazacak. Eğer iktidar olursam o günü araştırıp gerçeği ortaya koymazsam namerdim" şeklinde konuştu.

“AKP’nin açılımı Aldatma ve Kandırma Partisi’dir”

Adalet ve Kalkınma Partisi ismi yerine mahkeme kararlarından sonra “Aldatma ve Kandırma Partisi" demenin daha uygun olduğunu da sözlerine ekleyen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın etnik temelde bölünmeyi tırmandırdığını kaydetti. Başbakan'ın 36 etnik gruptan bahsettiğini belirten Bahçeli, “Türkiye'yi nereye götürmeye çalışıyorsun? Matematikte toplama ve çıkarma çoğaltır, çıkarma ve bölme azaltır. Öyleyse ne istiyorsun? Rahatsızlığın nedir? Sayın Başbakan bir kimlik sorunun mu var? Sayın Başbakan, aklını başına al da konuşmalarına dikkat et" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol