Silivri Facebook
banner88

MHP'liler Gümüşyakalı gençlerle buluştu

MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Silivri Gümüşyaka Spor futbol kulübü oyuncularıyla düzenledikleri yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Silivri Bedir Şark Sofrasında MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları Mehmet Can, Selahattin Ahlatçıoğlu ve Ferudun Metin’in ev sahipliğini yaptığı toplantıya Gümüşyaka Spor Antrenörü Burhan Yılmaz, Gümüşyaka Spor Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Agu ile Gümüşyaka Spor Kulübü futbolcuları katıldı.

“İlk altı ay içinde kendi sahanız olacak”

Toplantıda konuşma yapan Selahattin Ahlatçıoğlu şunları söyledi; “İlk 6 ay içinde Gümüşyaka’nın kendi sahası olacak. Sizlerin beldelerinizi kapattılar biz beldelere yeniden hayat vereceğiz. Bize inanın. Bizden yamuk iş beklemeyin dürüst iş bekleyin. İyi kişiler, iyi işler yaparlar. 6 senedir başımızdaki iktidar herkesi dozer gibi eziyor. Sizler yüreğinizden geçene, doğru bildiğiniz kişiye oy verin.”
Yemeğin sonuna doğru katılarak konuşma yapan MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu ise “Siz gençlerimizin sıkıntısını biliyoruz. Seçildiğimiz zaman, sorunlarınızın çözüm garantisi ben olacağım. Lisansla ilgili problemlerinizin hepsini çözeceğiz. Sporun ve sporcunun önünü açacağız” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol