Silivri Facebook
banner88

Mustafa Sönmez istifa etti!

Melis AVCI

DP İl Genel Meclis Üyeliği adaylığı için İlçe Yönetim Kurulundaki görevinden istifa ederek İl Genel Meclis Üyesi adayı olan DP’li Mustafa Sönmez, basın mensuplarına karşı girişimde bulunduğu saldırıları ile ün yapmıştı. Gardan restoranda verilen parti yemeğinde basın mensuplarına küfür ederek gündeme gelen Sönmez’in Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Tolga Emek’e yaptığı saldırıyı, dün gazetemizden kamuoyuna duyurmuştuk.
 
Silivri yerel basınının gündemine düşen bu olay karşısında dün akşam saatlerinde açıklama yapan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş, Mustafa Sönmez’in partiyle hiçbir ilişkisi kalmadığını açıkladı.
 
Konuyla ilgili basın bildirisi hazırlayıp imzalayan Soydaş şunları söyledi: “Son yaşanan olayın ardından, Mustafa Sönmez’in partimizle ilişkisi kesilmiştir. Kendisi de beni arayarak istifa dilekçesini en yakın zamanda partiye fakslayacağını ifade etti. Mustafa Sönmez’in bu saatten sonra partimizle hiçbir ilişkisi kalmadığını ifade ediyorum. Parti yönetiminde bulunmadığı gibi sadece düz bir üyelik sıfatı taşıyan bir arkadaşımızdı. Şuan da o düz üyeliğine de son vermiş bulunmaktayız. Kendisi de 02.01.2009 tarihinde istifa ettiğini partimize bildirmiştir. Hepinizin bilgisine arz ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol