Silivri Facebook
banner88

Ortaköy ve Kadıköy'de Hüseyin Turan rüzgarı

Haber MERKEZİ

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığından, Belediye Başkan Adaylığı resmen açıklanan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, adaylığının açıklanması sonrası ilk ziyaretini Ortaköy Beldesine yaparken, kendisini AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu arkadaşları, AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Çaylak ve SKM Komisyon Başkanları, Başkan Danışmanı Sancak Dolar, Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı ve Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Funda Eren ve Yönetim Kurulu arkadaşları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ve Yönetim Kurulu arkadaşları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe, Belde, Köy ve Mahalle Temsilcileri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve AK Parti Teşkilatı mensupları yalnız bırakmadılar.

ÖNCE ÇİÇEK SONRA AŞURE

Uzun araç konvoyu ile Ortaköy Beldesine gelen Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, AK Parti Ortaköy Teşkilatı tarafından kalabalık partili grup tarafından karşılanırken, Ortaköy Beldesi Kadın Kolları Başkanı Aliye Erçin ve Yönetim Kurulu arkadaşları  Başkan Turan’a, İlçe Başkanı Gezici’ye ve Kadın Kolları Başkanı Funda Eren’e çiçek takdim ettiler. Ortaköy Beldesi AK Parti Belde Başkanı İdris Yılan ile Belde Eski Başkanı Ali Güçlü’nün organizasyonunda gerçekleşen Aşure Günü’nde bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan şunları söyledi. “AK Parti teşkilatının değerli mensupları sizlerle olmak benim için büyük onur. İyi ki varsınız, iyi ki AK Parti var. Ortaköy Beldesi’nde çok çalışkan bir teşkilatımız var. Sizlerle birlikte çok çalışacağız. Çalmadığımız kapı kalmayacak, gece gündüz çalışacağız. Bugün burada Aşure Günü nedeniyle sizlerin daveti ile geldik. Çok teşekkür ediyoruz, ellerinize sağlık” dedi.

ERGÜN VE ŞEKERCİ ÇİÇEĞİ BURNUNDA AK PARTİLİLER

Aşure Günü programı sonrası Ortaköy Beldesi AK Parti Teşkilatı önünde, AK Parti Teşkilatına  yeni katılan Ortaköy’ün köklü ailelerinden Ergün ailesi mensubu İsmail Ergün ve işadamı Mehmet Ali Şekerci’nin AK Parti rozetleri Başkan Turan ve İlçe Başkanı Gezici tarafından törenle takıldı. Törende bir konuşma yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sezgin Emir şunları söyledi. “Sayın Belediye Başkanım ve İlçe Başkanım davetimizi kırmayarak Ortaköy’e kadar geldiler. Burada birlikte olmak bizler için büyük onur ve gurur. Bugün, Ortaköy AK Parti ailesi olarak daha güçleniyoruz. Ortaköy’ün köklü ailelerinden İsmail Ergün ağabeyimiz ve İşadamı Mehmet Ali Şekerci partimize üye oldular. Rozetleri Belediye Başkanımız Hüseyin Turan tarafından takılacak, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Alkışlarla rozetleri takılan Ergün ve Şekerci hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.

HÜSEYİN TURAN RÜZGARI KADIKÖY’Ü DE SALLADI

Ortaköy Beldesi’nden ayrılan Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları Kadıköy Mahallesi’ne geçerek, Kadıköy Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldılar. Burada da çiçeklerle karşılanan Başkan Turan “Sizlerle gurur duyuyorum. Sizin varlığınız bana güç veriyor “ dedi.

EMİR EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Kadıköy Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı öncesi bir konuşma yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sezgin Emir “Önceki dönemlerde Kadıköy’e emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi hizmet sırası AK Kadrolarda” diyerek büyük alkış aldı. Ardından mikrofona gelen AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici “Çok heyecanlandım, heyecanımı maruz görün. Hizmet için varız, hizmetle, inançla yolumuza devam edeceğiz. AK Parti Belediye Başkan Adayımız ve mevcut Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’la birlikte Kadıköy içinde en güzel hizmetleri getireceğiz” dedi. 

SÖZ VERİPTE YAPMADIĞIMIZ HİÇBİR İŞ YOK

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Kadıköy Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi. “Değerli Kadıköy Mahallesi sakinleri, görevde bulunduğumuz beş yıllık zaman içerisinde Allaha şükürler olsun söz veripte yapmadığımız hiçbir iş yok. O yüzden nereye gidersek, hangi kapıyı çalarsak alnımız açık başımız dik gidiyoruz. Her zaman hizmeti düşündük. 2004’te Belediye Başkanı olduğum ilk günkü heyecanı şu an burada yine yaşıyorum. Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın deyimi ile oy namustur. Önümüzde yerel seçim var, sandıkta oyumuza namusumuza sahip çıkalım. Vicdanınızın sesine kulak verin. Biz AK Kadrolar hizmet yaptı isek bizlere oy verin. Yoksa vermeyin. Bakın bunu açık yüreklilikle her yerde söylüyorum” dedi.

GEMİCİOĞLU’NUN ROZETİ BAŞKAN TURAN’DAN

Konuşmaların ardından AK NOKTA platformuna davet edilen Taci Gemicioğlu’nun AK Parti rozetini,  Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan taktı.

KADIKÖY SEÇİM İRTİBAT BÜROSU TURAN VE GEZİCİ TARAFINDAN AÇILDI

Kadıköy Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış kurdelası Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici tarafından birlikte kesilirken, Seçim İrtibat Bürosu önünde AK Parti mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

TURAN SPOR KULÜBÜ’NÜ DÜĞÜN SALONU’NU GEZDİ

Kadıköy Mahallesi Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları Kadıköyspor Kulübü Başkanı İbrahim AK ve futbolcularını ziyaret ederek malzeme yardımında bulundular. Daha sonra yapımı devam eden Kadıköy Düğün Salonu’nun da bir dizi incelemelerde bulunan Turan ve ekip arkadaşları esnafı ziyaret ederek Kadıköy’den ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol