Silivri Facebook
banner88

Sönmez uslanmıyor!

Melis AVCI

DP İl Genel Meclis Üyeliği adaylığı için İlçe Yönetim Kurulundaki görevinden istifa eden ve İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olduğu öğrenilen DP’li Mustafa Sönmez, basın mensuplarına karşı girişimde bulunduğu saldırıları ile ün yaptı. Geçtiğimiz aylarda Garden Restoran da verilen parti yemeğinde basın mensuplarına küfür etmesiyle gündeme gelen Sönmez, şimdi de Haberdar Gazetesi muhabiri Tolga Emek’e saldırıda bulundu.
 
Partinin Silivri ilçe merkezinde, partiye davet edilen Haberdar Gazetesi muhabiri Tolga Emek’e önce sözlü tacizde bulunan Sönmez, ardından hakaret etmeye başladı. Emek’in ikazlarına karşın yüksek sesle küfür etmeye devam eden Sönmez’e, hiçbir parti yetkilisinin bugüne dek müdahale etmediği gibi, son olayda da müdahale etmemesi basın mensuplarının gerginliğine neden oldu. İlçede görev yapan basın mensupları olaydan haberdar olduktan sonra, konuyu parti yetkililerine iletti. Ancak parti yönetimi henüz bir açıklama yapmadı.
 
Cumartesi günü Silivri’de DP Genel Başkanı Süleyman Soylu katılımı ile ilçenin adayının tanıtılacağı toplantıya dek partiden Sönmez’in saldırılarına yönelik bir işlem ve açıklama yapılmaması durumunda bölge gazetecilerinin DP Genel Başkanı ve parti yöneticilerini de protesto edeceği ortak kararı duyuruldu.
 
Bilindiği gibi Sönmez, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile Silivri’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde de basın mensuplarına saldırmış, küfür ve hakaretler ederek gündeme gelmişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol