Silivri Facebook
banner88

Teoman Aydan'dan Adaylık Sürprizi
Bir süre önce Bizkaçkişiyiz isimli sivil toplum platformunun öncüsü Tuncay Özkan’ın yeni kuracağı partide ilçe başkanı olarak görev yapmaya hazırlanan CHP eski İlçe Başkanı Teoman Aydan’ın şimdi de, bir başka partiden Silivri Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçiyor.
Mümtaz Soysal’ın Genel Başkanlığını yaptığı Bağımsız Cumhuriyet Partisi (BCP)’nden belediye başkanlığı adaylığına hazırlandığı iddia edilen Teoman Aydan’ın konu ile ilgili önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidip BCP Genel Başkanı Mümtaz Soysal ile bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.
 
Siyasette yaşanan olayların kendisini bu tür bir hareket içine soktuğunu yakın çevresi ile paylaşan CHP eski İlçe Başkanı Teoman Aydan’ın bu konuda ciddi olduğu ve Ankara’da Genel Başkan Mümtaz Soysal ile görüştükten sonra adaylığını konusunda kamuoyuna bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
 
CHP’de Değirmenci muhalifleri tarafından Selami Değirmenci’nin karşı çıkmasına rağmen 2004 seçimleri öncesi ilçe başkanlığına getirilen ve CHP’den Yılmaz Kandemir’in 2004 seçimlerinde aday olmasında önemli rol oynayan Aydan, daha sonra Kandemir ile de yollarını ayırmıştı. Seçim sürecinde ve sonrasında yaşadıkları olaylar karşısında tepkili olan Aydan’ın bu kez kendisi aday olacak gibi gözüküyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol