Silivri Facebook
banner88

Topaç'tan Turan'a gönderme!

Demokrat Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Osman Topaç, geçtiğimiz günlerde meclis üyeleri ile birlikte Atatürk Anıtı önünde aldıkları seçim standının ardından, çalışmalarına hız verdi. Önceki akşam Ortaköylüler Kıraathanesinde toplantı yapan Topaç, Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’a yüklendi. Topaç yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Topaç “Silivri’nin kaderini birlikte çizeceğiz”

 “ 29 Mart Silivri’nin kader günüdür. Bu kaderi hep birlikte çizeceğiz. Bizim yapılanlarla ve kişilerle işimiz yok. Biz Silivri için daha iyi nelerin yapılabileceğinin peşindeyiz. Yeter ki, 29 Mart’ta halkımız bize bu şansı versin. Biz cır cır böceği gibi, burada devletin yaptığı hizmetleri söylemek için bulunmuyoruz. Biz kendi yapmayı planladığımız işler ile karşınızdayız. Kimseye de güvenerek aday olmadık. Silivri’yi İBB’nin arka bahçesi yaptılar. Rant bahçesi haline getirdiler. Bu şekilde belediye başkanlığı yapılmaz. Belediye binasını yapan da İBB, daha birçok yapılan hizmetin arkasında da İBB var. Peki, sen ne yaptın sayın başkan? Başkalarının yaptıklarını referans gösteriyorsun. Başkalarının yaptıklarını anlatmakla Silivri’ye başkan olunmaz”

“Sorun değil hizmet üreteceğiz”

Topaç konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Sizlerin içinden çıkan yöneticilerin, sorunları görmezden gelmesi yüzünden sıkıntılarınız bitmiyor. Bunu çok iyi biliyorsunuz. Bizim yönetimimizde bunlar on bulacak. Biz sorun üreten değil, hizmet üreten bir yönetime talibiz. Sosyal belediyecilik, evlerin önüne bırakılan erzak ve kömür torbaları ile olmaz. Yeşil kartı çıkartan benim misyonumdur. Bunu Silivri’ye uyarlayarak, SİL-KART’ı hayata geçireceğiz. Ancak sadece ve sadece gerçek hak sahipleri bundan yararlanacaklar. Kimseye ayrımcılık yapılmayacak. İşte bu yüzden, Silivri’nin sorunlarına vakıf olan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Çünkü ben içinizden biriyim. Ve hiçbir zaman, çıktığım yeri unutmam. Yöneticiler, nerelerden geldiklerini unutmadıkları ürece, halkına hizmet edebilirler. Değirmenköy’de bu şekilde başarı kazandım. Herkes de buna şahittir.”

“Silivri’nin rantı, Adapazarı’na gitmeyecek”

Projelere nasıl kaynak bulacağı yönünde aldığı bir soruya Topaç Silivri’nin rantı Silivri’de kalacak. Adapazarı’na gidecek hali yok. Tamamen Silivri’deki hizmetlere aktarılacak” diyerek yanıt verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol