Silivri Facebook
banner88

Turan: 'Aramızda dağlar kadar fark var'

AK Parti Semizkumlar Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı, Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşlarının katıldığı törenle hizmete açıldı. Halaylar çekilen açılış, coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Muhtardan Turan’a teşekkür

AK Parti Semizkumlar Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında ilk konuşmayı yapan Semizkumlar Mahallesi Muhtarı Niyazi Yıldırım, “Başkanımıza bu 5 yıl içerisinde mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tüm mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi. 

TURAN: SIRA DAĞLARLA FARK GÖRECEKSİNİZ

Semizkumlar Mahallesi’nin kendi dönemlerinde kurulduğunu hatırlatan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Biz seçildikten sonra Alipaşa Mahallesi’nden ayırarak Semizkumlar Mahallesi oluşturduk. Bunu yaparken de sizin isteklerinize ve taleplerinize göre yaptık. Hatırlayın eskiden bir ikametgah almak için Alipaşa Mahallesi’ne gidiyordunuz. Siz istediniz, biz yaptık. Sayın muhtarımız da seçildikten sonra da muhtarımız muhtarlık binası talep etti ve size muhtarlık binası kazandırdık.
Değerli hemşerilerim lütfen 2004’ü hatırlayın ve 2009’u da gözünüzün önüne getirin. Bunu değerlendirirken Semizkumlar’da su problemi var mıydı, yok muydu? Bugün su problemi var mı? Semizkumlar’da eskiden yollar, ana arterler çamur içerisinde miydi? Peki şimdi asfalt yaptık mı, yapmadık mı? Değerli hemşerilerim ne söz verdik ise yaptık. Bugün Silivri’de olduğu gibi Semizkumlar’da da doğalgaz var.
Değerli hemşerilerim biz size ne söz verdik ise yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugün Silivri çok farklı bir noktada. Silivri’mizin dünü ile bugününü karşılaştırdığımız zaman arasındaki dağlarca değil sıra dağlarca farkı göreceksiniz.” dedi.

TURAN: CHP ADAYINI DAHA ÖNCE SEMİZKUMLAR’DA GÖRDÜNÜZ MÜ?

5 yılı birlikte geçirdiklerini hatırlatan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Bugün Silivri’yi yönetmeye talip olanlar CHP’nin adayını daha önce Semizkumlar’da gördünüz mü değerli hemşerilerim? Adı, sanı belli olmayan, daha önce Silivri’de yaşayıp, yaşamadığı belli olmayan bir kişi bugün Silivri’yi yönetmeye talip. Sormak gerekir, daha önce 10 sene Silivri Belediyesi’nin yönetiminde iken nerelerdeydi? Bu insanlar susuzluk çekerken, çamurlu tozlu yollarda yürürken nerelerdeydi? Bunu sormak gerekir. Bugün sizin karşınıza gelenlere, “Dün nerelerdeydin? Dün bizim yanımızda AK Partili Belediye vardı. Dün siz yoktunuz.” diye söyleyin. Onlar dün de yoktu, bugün de yok, yarın yok.” şeklinde konuştu.

TURAN: ÇOK DAHA GÜÇLÜ GELECEĞİZ

Silivri’de yaşayan herkesi Silivrili olduğu vurgusunu Semizkumlar’da da tekrarlayan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Bu seçimin ardından sizin o mübarek oylarınız ile çok daha güçlü bir şekilde geleceğiz.
Edirne’den gelsek, Kırklareli’nden gelsek, Tekirdağ’dan gelsek, Muş’tan gelsek, Van’dan gelsek, Ardahan’dan gelsek, nereden gelirsek gelelim biz Silivriliyiz. Silivrili olmaktan dolayı da onur ve gurur duyuyoruz. Bu milletin, vatanın her köşesi bizim için kutsal. Hangi etnik unsurdan olursa olsun herkes birinci sınıf vatandaştır. Başımızın üstünde yeri var. Biz 71 milyon kardeşiz, kardeş olmaya devam edeceğiz.
Gelecekte Silivri çok daha iyi noktalara gidecek. Silivri çok güzel bir şekilde büyüyüp ve gelişecek. Türkiye’nin en büyük havalimanı Silivri’ye yapılıyor. Yapılacak havalimanı 30 bin kişiye iş ve istihdam demek. Üniversiteler Silivri’ye geliyor. Çocuk parkları yapıyoruz. Masal Parkı yapıyoruz. Silivri’miz gelecekte İstanbul’un başkenti oluyor. Biz sizler için gece gündüz çalışacağız. Ne söyledik isek yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz.
5 senedir bu şehri yönetiyorum. Eğer biz Silivri’ye hizmet ettiysek oyunuzu bize verin, hizmet etmediysek bize oy vermeyin.
Değerli hemşerilerim CHP adayı da 10 sene belediye yönetimindeydi. Benim iki katım. “Ben Silivri’ye hizmet ettiysem bana oy verin, hizmet etmediysem bana oy vermeyen” diyemez değerli hemşerilerim.” dedi.
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, seçim irtibat bürosu açılışının ardından kahve ziyaretinde de bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol