Silivri Facebook
banner88

Turan hedef büyülttü: % 60

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Silivri Zonguldaklılar Derneği’ne konuk oldu. Alkış yağmuru altında zor konuşan ve konuştukları da sık sık “Silivri seninle gurur duyuyor” sloganları ile kesilen Başkan Turan, seçimi farklı kazanmak için daha çok destek beklediklerini söyledi.

TURAN: HEPİMİZ KARDEŞİZ

Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Gidici’nin “Her zaman aramızda, her yanımızda olan Belediye Başkanımız” şeklinde tanıttığı Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Silivri’de yaşayan herkesin Silivrili olduğunu söyledi. Turan, “Birlik ve beraberliğimizle Silivri değer kazanıyor. Kardeşlik, arkadaşlığımızı devam ettiriyoruz. Posterlerinde “Ayrımcılığa son” diyenler daha gelmeden ayrımcılık yapmaya başladı, bu ayrımcılığın pkk ayrımcılığından farkı yok. Bu ülkenin doğusu da batısı da, kuzeyi de güneyi de, neresi olursa olsun hepimiz kardeşiz. 3-5 oy uğruna çok farklı söylemlerde bulunanlar, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozamayacak. Ulu Önder Atatürk’ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü şiar edindik. İş yapmayanlar, iş yaptırmayanlar iş yapanlar hakkında iftira ve dedikodu yapıyor. Sözde peynir gemisi yürümüyor. Erişemediği ciğere mındar diyen bir anlayış var. Vatandaşlarımızın arasına nifak tohumu ekiyorlar” dedi.

YÖRE DERNEKLERİ STANT

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, yeni dönemde sahil düzenleme projesini uygulayacaklarını, proje içinde her yöre derneğine cüzi ücretle stant vereceklerini söyledi. Başkan Turan, “Sahil düzenleme projesinde yöre derneklerimize çok cüzi ücretle stant vereceğiz. Bu şekilde hem yöre derneklerine gelir kazandıracağız hem de o yörenin kültürünü, örf- adetini ilçemize tanıtacağız” şeklinde konuştu.

BU ÜÇLÜYÜ TEKRAR BULUŞTURURSAK SİLİVRİ KAZANIR

Silivri’de ilk defa hükümet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi’nin aynı siyasi görüşte buluştuğunu hatırlatan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Bu 3’lüyü tekrar buluşturursak Silivri kazanır. Silivri’mizin önünün kesmeyin, hızını kesmeyin. Silivri, iş alanları, istihdamı, kültür, ticaret ve turizmi ile İstanbul’un başkenti oluyor. 29 Mart’ta güçlü bir destek istiyoruz. Her gün kazanma hırsımız ve inancımız daha çok artıyor. Biz bu seçimi aldık ama farklı alalım. En az yüzde 60’la alalım, fark atarak alalım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol