Silivri Facebook
banner88

Turan, Kale'yi Kalpten Fethetti

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Fatih Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa hitap etti. Fatih Mahallesi’ne girişte Kırkale Kapısı sokaktan Havuzlu Kahve Meydanı’na kadar ışık selleri ve elinde meşaleli onlarca genç tarafından karşılanan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, havai fişek gösterileri ile Silivri’nin en yüksek bölgesin aydınlatılan alanda coşkulu kalabalıkla moralini yükseltti. Halk arasında “Kale” olarak bilinen mahallede CHP eski Kadın Kolları Başkanı Selma Perçemli de, seçim otobüsünün üzerine çıkarak AK Parti’ye katıldı. Perçemli’nin rozetini Başkan Turan taktı.

GEZİCİ: VEFA BORCUMUZ VAR


Fatih Mahallesi Havuzlu Kahve Meydanı’nda toplanan yaklaşık 3 bin kişilik coşkulu kalabalığa ilk seslenen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, “Adalet ve Kalkınma Partisi, İstanbul’un, Silivri’nin çehresini değiştiriyor. Bizimle birlikte Silivri’nin çehresi değişti ve değişmeye devam edecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi’nin uyumlu çalışması ile birlikte Silivri hak ettiği hizmeti aldı ve almaya devam edecek. Birileri diyor ki, “Soluna bak 3 bina, sağına bak 3 bina.” Sen önünü arkanı görmez misin? Sen evinde yaktığın doğalgazı görmez misin?
Silivri’ye yapılan bu kadar hizmetler karşısında benim Türkiye sevdalısı Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Silivri’nin vefa borcu var. İstanbul sevdalısı Dr. Mimar Kadir Topbaş’a Silivri’nin vefa borcu var. Silivri sevdalısı, memleket aşığı Sayın Hüseyin Turan’a vefa borcu var. Ben biliyorum ki 29 Mart günü benim Silivrili hemşerilerim sandığa sahip çıkacak ve yine Silivri Belediye Başkanı olarak Sayın Hüseyin Turan’ı takdim edecek.” dedi.

GÜYA BİRİLERİNİN KALESİYMİŞ!

 
AK Parti’nin Fatih Mahallesi’ndeki temsilcilerinden, İl Genel Meclis Üyesi Adayı H.Yaşar Yalman, “Burası güya birilerinin kalesiymiş. Bu gece buranın AK Parti’nin kalesi olduğunu gösterdiniz onlara. Bu gece buradan yapacağımız tezahüratlar Özcan Işıklar’ın kulağına gitsin. İstanbul’da Kılıçdaroğlu’nun kulağına gitsin. Ankara’da Deniz Baykal’ın kulağına gitsin.
Buradan yapacağımız tezahüratlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın kulağına gitsin. Ankara’da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kulağına gitsin. Desinler ki Fatih Mahallesi Hüseyin Turan’a sahip çıktı. Silivri, Hüseyin Turan’a sahip çıktı.
Burada AK Parti ile AK kadrolarla Hüseyin Başkanım ile olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Benim AK kadrolara ilk katıldığım günlerde, “Senin ne işin var orada?” diyenler bile oldu. Ben onların hiçbir sözüne aldırmadım.
Ben başkanımın yaptıkları hizmetleri anlatmayacağım. Yaptıklarını burada siz görüyorsunuz. Ama bir şey var ki gerçekten takdire şayan olan her zaman onun kişiliği, onun kötü gün dostu olması, adam gibi adam olması, her zaman yaptığı hizmetlerde aslan payının kendisinin olmasına rağmen ben yaptım dememesi, “Biz yaptık, AK kadrolar yaptı demesi” takdire şayandır.
Ben sizleri 29 Mart sabahı sadece Hüseyin Başkanıma AK kadrolara oy vermeye değil, bundan sonra da yapılacak hizmetlerin onurunu, gururunu, mutluluğunu Hüseyin Turan ile paylaşmaya davet ediyorum.” dedi.
 
FATİH MAHALLELİ AK PARTİ’Yİ YÜREKLERİNE BASTI

AK Parti’nin Fatih Mahallesi’ndeki bir diğer temsilcilerinden, Belediye Meclis Üyesi Adayı Aslan Elmas da konuşmasında, “29 Mart sabahı AK Parti’ye öyle sahip çıkacak, öyle sahip çıkacak ki bu sözde Silivriliyim diyenler, sözde Fatih Mahalleliyim diyenler soluğu Kaz dağlarında alacaklar, Kaz dağlarında. Ben buradan görüyorum ki Fatih Mahalleli AK Parti’yi yüreklerine bastı.” şeklinde konuştu.

KARAKAŞ: YOK MU ESERİN?


Silivri Belediye Başkan Yardımcısı, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Metin Karakaş, konfetiler ve alkışlar arasında yaptığı konuşmada “Bu ses Fatih Mahallesi’nin siyasi dinozorlarını korkutuyor. Bu ses Baykal’ı Ankara’da korkutuyor. Bu ses Kılıçdaroğlu’nu İstanbul’da korkutuyor. Bu ses Özcan Işıklar’ı korkutuyor.
Artık sosyal demokratlar da Baykal’dan kurtulmak için AK Parti’ye oy veriyor. Hayırlı olsun. Baykal İstanbul’un binlerce yıl geçmişinden bahsediyor. Bakın 20 yıl önce Nurettin Sözen döneminde İstanbul çöp tepeleri ile doluydu. İSKİ skandalları ile anılıyordu. Ama Ankara’dan bir sipariş istediler. Monşerler, “Bir aday lazım. Yanına bir aday, sonra bir aday daha” dediler.  Ettiler mi 3 kişi? 3’ü bir arada. Koltuğunun altına da dosyayı verdiler. İstanbul’a gönderdiler.
Bir baktı ki Çankaya Belediye Başkanı, meclis üyeleri için “Ben yamyamları doyurmaktan iş yapamadım.” diye yazıyor. İkinci sayfayı açıyor. Mehmet Sevigen dosyası. Ne yapmış Mehmet Sevigen? Aday adaylarından parsayı götürmüş, parsayı. Üçüncü sayfayı açıyor. SSK’yı batıran adam. Genel Müdür olduğu zaman kar eden kurumu zarara uğratmış. Dördüncü sayfada emekçi bebek var, emekçi bebek. 6 aylık torununu sigortalı yapmış gelmiş bana dürüstlük yapıyor. Soruyorlar bu doğru bir şey mi? “Etik değil ama benim torunumu da sevmeme mani değil.” diyor. Bu millet zaten 29 Mart’ta torununu sevmeye gönderecek merak etme. Kılıçdaroğlu hayatında ilk defa Silivri’ye geliyor, “Tekirdağ’a mı geldik?” diyor. Bir giriyor adliye binasına, “Özcan koş, koş, koş. Bunu biz mi yaptık?” diyor. Özcan “Çorlu’daydım başkanım. Görmedim ki o binayı” diyor. Adliye binasını AK Parti yaptı. Adliye binasından bir çıkıyor. Kocaman bir bina, Silivri Belediye Başkanlığı. “Özcan koş, koş, koş.  Bu binayı mı CHP yaptı?” diyor. Özcan da, “Vallahi bilmiyorum Başkanım, ben Çorlu’daydım.” diyor. Onu da AK Parti yaptı. Arkasından, “Özcan gel girişte bir şelale var. Bir hatıra fotoğrafı çektirelim de CHP hatırası diye yazalım.” diyor. Özcan da, “Başkanım ne olur gitmeyelim.” diyor. Kılıçdaroğlu, “ Ne oldu, onu da mı AK Parti yaptı.” diyor. Evet onu da AK Parti yaptı.
Kılıçdaroğlu, “Burada toplu konut yapmıştın onun tapularını kim verdi?” diyor. Özcan, “Bilmiyorum başkanım.” diyor. Onun da tapularını hanımına Hüseyin Turan verdi. AK Parti verdi. 
Kılıçdaroğlu, “6 ay önce bir iftira attım, kipa dedim. Gel o arsayı bana göster” diyor. Bir gördü ki arsayı, kocaman bir bina yanında. “Özcan bu ne?” dedi. Özcan, “Vallahi bilmiyorum Başkanım, ben Çorlu’daydım.” diyor. Ama orada ne yazıyor? Silivri Devlet Hastanesi. Hayırlı uğurlu olsun.
Kılıçdaroğlu, “Özcan sen Fatih Mahallesi’nde doğdun. Orada hiç hizmetin yok mu? Orada bir Kale Park varmış? Gel orada bir çay içelim.” diyor. Özcan, “Gitmeyelim başkanım.”diyor. Neden? Özcan onu da AK Parti yaptı, AK Parti.
Ama sen 5 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptın, 5 yıl da Belediye Meclis Üyeliği yaptın. Ne yaptın? Yan gelip yattın. Hani güzel bir söz var. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Yok mu senin bir eserin? Var. Pak-su vardı, onu da Hüseyin Turan kurtardı.
Yanında Belediye Meclis Üyesi olmaya çalışan birisi daha var. Kaç gündür noterdeyim, gelemedi artık. “Kimin belediye başkanı seçilmezse o belediye meclis üyesi olmasın” diyorum. Burada bir yerde beni mutlaka dinliyor, izliyordur. Gel notere, gel notere. Ama bakın AK Parti’nin iktidara geleceğini Fatih Mahallesi de söylüyor.” ifadesini kullandı.

TURAN, PERÇEMLİ’YE AK PARTİ ROZETİNİ FATİH MAHALLESİ’NDE TAKTI


Yağmur altında coşkusunu kaybetmeyen kalabalığa seslenen Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “5 yıldır belediye başkanı olarak biz gece gündüz Silivri’ye hizmet ettik. Biz Silivri’de olmayanları yaptık 5 senede. Belediye binası yoktu biz yaptık, altyapı yoktu biz yaptık, hastane, adliye binası yoktu biz yaptık. Kale Park’ı biz yaptık, statları biz yaptık. Özcan Işıklar, Yılmaz Kandemir yıllardır Silivri’ye ne yaptı? Diyorum ki bu memlekete, millete hizmet etmek ibadettir, ibadet. Biz hizmet ediyoruz, ibadet ediyoruz.
Milleti yalan ile dolan ile kandırmaya çalışıyorlar, “İş vereceğiz.” Özcan Ağabey sen önce kendine iş bul da ondan sonra bu millete iş bul.
Bakın sosyal demokrat partili kardeşlerimiz Deniz Baykal’dan kurtulmak için bize oy veriyor. CHP İlçe Başkanlığı da Deniz Baykal’dan kurtulmak için arabalarına Deniz Baykal’ın resmini koymadılar. Baykal’ın resmi var mı? Yok. Bütün sosyal demokratları davet ediyorum. Bize oy vermeye davet ediyorum. Bize oy verin ki Baykal’a güle güle diyelim.
Bakın Turgut Reis İlköğretim Okulu’nun ihalesi yapılıyor. Söz verdik, takip ettik, bitirdik ve yapacağız. Niye yapmadılar? Çıllarca çünkü yan gelip yatmaktan başka bir şey yapmadılar.
Fatih Mahallesi’nde Özcan Işıklar ve Yılmaz Kandemir, “Biz Kale Park’ı yaptık, doğalgazı getirme ile ilgili girişimlerde bulunduk” diyebiliyorlar mı? Diyemezler. Bu memlekete ve millete hizmet edip bir tane taş üzerine taş koymadılar.
17 tane tarihi evi onarıyoruz. Sanat ve Diyalog Evi’ni burada açtık. Burası bir merkez olacak. Burası bayanlarımız, annelerimiz, bacılarımız el ürünlerini, el işlerini hatta yemeklerini burada satacaklar. Aile bütçelerine gelir ve katkı olacak.
Elinizi vicdanınıza koyun, biz Silivri’ye hizmet ettiysek bize oy verin, eğer hizmet etmediysek bize oy vermeyin. Peki, CHP’nin adayı niye bunu diyemiyor?
Bakın Çorlu’daki su ihalesini 35 yıllığına verdi. Özcan ağabey organize dürüstlük bu mu? Organize çete bu, organize çete.
Fatih Mahallesi’nin yollarında beraber yürüdük, Fatih Mahallesi’nde beraber ıslandık. Beraber yürüyeceğiz, beraber ıslanacağız Fatih Mahallesi’nde. Özcan Işıklar, Yılmaz Kandemir, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Silivri Lisesi’nden mezun. Peki, 23 sene önce temeli atılan Silivri Lisesi Kapalı Spor Salonu’nu niye bitirmediler? 23 sene dile kolay. Kim bitirdi? Biz bitirdik. AK Partili belediye bitirdi.
Biz hepimiz Silivriliyiz. Silivrili olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz.” dedi.
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, konuşmasının ardından CHP Silivri eski Kadın Kolları Başkanı Selma Perçemli’yi otobüsün içinden otobüsün üstüne davet etti ve parti rozetini yakasına taktı. Turan ve Perçemli birlikte el kaldırarak halkı selamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol