Silivri Facebook
banner88

Turan: 'Ucuz siyaset yapmıyoruz'

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, hafta sonu yaptığı yöre derneği ve asker ziyaretlerine, kalabalık ekibi ile geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri , AK Parti SKM Başkanı Rabia Karabulut, AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Çaylak ve SKM Komisyon Başkanları, Başkan Danışmanı Sancak Dolar,  AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili Dijle İhtiyaroğlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe, Belde, Köy ve Mahalle Temsilcileri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve AK Parti Teşkilatı mensupları yalnız bırakmadılar. Tokat Dutlucalılar Derneği, Bayburt Çerçililer Derneği ve Çengililer Derneği yanı sıra Kadıköy asker gecesine katılan Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Durmak yok yola devam. Hizmet için yollardayız, hizmet için yanınızdayız. Seçim zamanı değil her zaman yanınızdayız” dedi.

YAĞAR: SİLİVRİ İSTANBUL’UN BAŞKENTİ OLACAK

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’ın Silivri Tokat Dutlucalılar Derneği’ni ziyareti sırasında,  Silivri Tokat Dutlucalılar Derneği Başkanı Rasim Yağar yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Sayın başkan ve ekibine öncelikle derneğimize hoş geldiniz diyorum. Fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Silivri’nin belediyecilik tarihinde, en iyi hizmetleri aldığını herkes görüyor. İlçenin kronik sorunları bir bir ortadan kaldırılmakta. Biz bu kadronun sonuna kadar arkasındayız. Silivri, İstanbul’un başkenti olacak buna inanıyoruz” dedi.

SOYDAŞ: DOĞDUĞUMUZ YER DEĞİL DOYDUĞUMUZ YER

Bayburt Çerçililer Derneği ziyareti sırasında, Bayburt Derneği Başkanı Orhan Akkuş, Çerçi Derneği Başkanı Seyfettin Memiş ve Bayburt Konursulular Derneği Başkanı Ahmet Küpelioğlu, Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’ı yalnız bırakmazken Bayburtlular adına AK Parti Kontenjan Belediye Meclis Üyesi Adayı Kadir Soydaş bir konuşma yaptı. Soydaş “Biz derneğimizi açarken doğdumuz yer değil doyduğumuz yer diye fotoğraflarla her şeyi çok açık anlatmıştık. Evet, doyduğumuz yer Silivri ve hepimiz Silivriliyiz. Onun için herkes Silivri için elini taşın altına koyacak. Silivri için el ele verdik” dedi.

KILIÇ: HİZMETLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Kars İli Kağızman İlçesi Çengili Köyü Derneği’nde ise Dernek Başkanı Necip Kılıç şunları söyledi. “Silivri’ye son dönemde yapılanları görmemek haksızlık olur. Bir hizmet geliyorsa takdir etmek gerekir. Biz yıllardır Silivri’de yaşayan, geçimini, aşını ekmeğini Silivri’de kazanan Karslılar olarak bu hizmetlere sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

TURAN: BİZİM SİYASETİMİZDE - KİŞİLİĞİMİZDE HALKA HİZMETTEN BAŞKA RANT OLMAMIŞTIR, OLMAYACAKTIR.

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan,  Tokat Dutlucalılar, Bayburt Çerçililer ve Çengililer Derneklerinde yaptığı konuşmalarda üstüne basa basa şunları söyledi. “Ucuz siyaset yapmıyoruz. Kimseye çamur at izi kalsın politikası izlemiyoruz. Fakat  yaptığımız hizmetleri hiç yokmuş gibi, hiç yapılmamış gibi gösterenlere en güzel cevabı vermesini de biliriz. Onların zihniyetini herkes biliyor. Her şeye karşıyız, karşıyız karşıyız yine karşıyız. Tüm hizmetlere red oyu verdiklerini bilmeyen yok. Silivri adına yaptığımız hiçbir hizmet açılış törenlerine katılmadılar. Bizler uzlaşma kültürü olan insanlarız. Onların emeği olsa, takdir etmesini de, teşekkür etmesini de çok iyi biliriz. Genel Başkanları gelse gider karşılar, bir emriniz var mı diye sormasını da bilirim. Ama onlar bunu yapamaz. Israrla hizmetleri görmemekteler. Fakat insanlarımız artık her şeyin farkında, neler yapıldığının bilincindeler. Anlatacakları hizmetleri olmadığı için çamur atma politikası izliyorlar. Sayın Işıklar kısa sürede Kılıçdaroğlu siyasetini öğrenerek dosya açma pratiği kazanmış görünüyor. Kendisini bunun için tebrik ediyoruz. “Boynuz kulağı geçer” diye boşa dememişler atalarımız. Seçim sürecinde en çok dosyayı kendisi açarak, Kılıçdaroğlu’nu bile geride bırakabilir. Biz seçim çalışmalarını dosya savaşlarına dönüştürmeyeceğimiz için, yargıya saygımız olduğu için, bu arenada ancak kendileri ile yarışabilirler. İmar değerlerini aşağıya çekmenin ne anlama geldiğini anlamayanlar, bu durumu vurgun olarak nitelendirmeye çalışıyorlar. Ama Silivri halkının sağlık teminatı olacak devlet hastanesinin yapımından hiç söz edemiyorlar. Sözüm ona vurgun dedikleri imar değişikliği olmasaydı, Silivrimiz daha nice 15 yıllarda devlet hastanesi yapılmasını umacaktı. Bizim siyasetimizde de kişiliğimizde de halka hizmetten başka rant olmamıştır, olmayacaktır”dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol