Silivri Facebook
banner88

Turan: 'Yalan malzemelerini çöpe attık'

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, K.Kılıçlı sakinleri ile köy kahvesinde buluştu. K.Kılıçlılı Halit Girgin ve İnci Aydar ile birlikte hemşehrilerini selamlayan Başkan Turan, CHP’nin bölgede yaymaya çalıştığı yalanların gerçekler ile çürütüldüğünü söyledi.

SAİT GİRGİN GİBİSİN!

K.Kılıçlı Muhtarı Erkan Metin’in “Köyümüzden bir İl Genel Meclis Üyesi Adayı, bir de Belediye Meclis Üyesi Adayı aynı partiden çıktık. Bu her köye, her beldeye nasip olmayacak bir değerdir” ifadesinin ardından söz alan AK Parti’nin K.Kılıçlılı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Halit Girgin, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı ilçenin eski Belediye Başkanı rahmetli Sait Girgin’e benzetti. Girgin, “Rahmetli Sait (Girgin) amcamın yöneticilik ve dürüstlüğünü Silivri Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Turan’da da aynen görüyorum” dedi.

SEÇİM MALZEMELERİ ÇÖPE!

CHP’nin K.Kılıçlı’da “Yerlerinize el konulacak” ve “Mezarlarınızı elinizden alacaklar” şeklinde dedikodular ürettiğini belirten Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Yerlerinize kim olursa olsun, hangi parti olursa olsun el koyamaz. Anayasada mülkiyet hakkı var. Kimse kimsenin yerine el koyamaz. TEM’in üstündeki bölge mutlak tarım alanı olarak belirlendi. Gelseler, inceleseler bu bölgenin mutlaka tarım alanında olduğunu zaten kendileri de görecek. Tarım alanı olarak belirlenen bu bölgeyi imara açmak zaten mümkün değil.
Bir de buralarda günlerce “Mezarlarınızı elinizden alacaklar” diye dedikodu yaptılar. 2004’ten önceki definlerin ruhsat ve mezarlık ücretinin alınmaması için önerge verdim. Önergem kabul edildi ve 2004’ten önce defin yapan vatandaşlarımızdan mezar ve ruhsat ücreti alınmayacak.
CHP’nin burada iki yalan malzemesi vardı. Yalanlar orda, gerçekler burada. CHP adayının yalan yanlış seçim malzemelerini çürüttük ve çöpe attık.” dedi.

K.KILIÇLI’YA DOĞALGAZ

K.Kılıçlı’ya önümüzdeki dönemde doğalgazı getireceklerini belirten Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Alipaşa-Sinekli hattındaki köylerimize de önümüzdeki dönem içinde doğalgazı getireceğiz. K.Kılıçlı’ya Sağlık Köyü ve Kadın Sığınma Evi yapacağız.” dedi.
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol