Silivri Facebook
banner88

TURAN'A KEFİLİM

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Gümüşyaka’da halkla buluştu. Gümüşyaka’da ışık seli, meşaleler, marşlar ve sloganlar ile karşılanan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Gümüşyaka Belediye Başkanı Hüseyin Agu ve ekip arkadaşları seçim otobüsünün üzerinde halkı selamladı. Agu, belde halkına yaptığı duygu yüklü veda konuşmasında “Ben Hüseyin Turan’a kefilim” dedi.

VARDAR: GÜMÜŞYAKA İLÇE OLDU


Toplantının ilk konuşmasını yapan AK Parti’nin Gümüşyakalı Belediye Meclis Üyesi Adayı Lütfü Vardar, “Bazı insanlar Gümüşyaka’nın kapanıp köy olacağını söylüyorlar. Yanılıyorlar. Gümüşyaka köy değil,  ilçe oldu. Belediyemiz kapanmayacak. Bugün hangi hizmetleri veriyorsa seçimden sonra da aynı hizmetleri verecek. Biz ilçe olduk. 29 Mart günü oylarınızı AK Parti’ye, AK kadrolara istiyoruz. 29 Mart’ta birinci parti yapmak için söz veriyoruz.” şeklinde konuştu.

AGU: TURAN’A KEFİLİM


Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı 20 yıldır tanıdığını ve Turan’ın dürüstlüğünü örnek gösterdiğini belirten Gümüşyaka Belediye Başkanı Hüseyin Agu, halka seslenişini “Veda konuşması” olarak tanımladı ve helallik aldı. Agu, “15 yıldır sizlerle beraberiz ve 15 yılı kazasız, belasız, şaibesiz bitirmiş bulunuyorum. Gümüşyaka’da belediye kapanmış gibi görünüyor ama ve ben şuna inanıyorum. Bundan sonra daha iyi hizmet verebilecek AK Parti kadroları var. Ve AK Parti kadrolarını desteklemenizi istiyorum.
Şu anda Belediye Başkanımız Hüseyin Turan inşallah belediye başkanımız olacak.  Ben Hüseyin Turan ile 20 yıldır beraber oldum. Kendisini çok iyi tanıyan, dürüstlüğüne inanan bir kişiyim. Onun için ben Hüseyin Turan’a kefilim.
Ama nasıl yapacağız. Önce İstanbul Büyükşehir’i kazandıracağız, sonra ilçemizi kazandıracağız, sonra Gümüşyaka’ya hizmet gelecek.” dedi.

TURAN: 2004’TEN ÖNCE GÜMÜŞYAKA BELEDİYE BİNASINA ÖZENİRDİK


Alkışlar ve sloganlar arasında mikrofona gelen Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, konuşmasında “Gümüşyaka Belediye Başkanımız konuşurken gerçekten duygulandım. Allah her belediye başkanına Hüseyin Agu gibi hizmet etmeyi nasip etsin. Değerli hemşerilerim Hüseyin Agu’dan önce de burada bir belediye başkanı vardı. Ne yaptığını siz biliyorsunuz? Hüseyin Agu ağabeyimizin de Gümüşyaka’ya neler yaptığını sizler çok iyi biliyorsunuz.
2004’den önce Silivri’nin belediye binası yoktu, Gümüşyaka belediye binasına özendirdik. Biz kiralık bir binada hizmet veriyorduk, Gümüşyaka kendi belediye sarayında hizmet veriyordu. Değerli hemşerilerim bunu yapan kim? AK Parti’li Belediye Başkanı Hüseyin Agu.
Değerli hemşerilerim, Hüseyin Agu başkanımız su problemini halletti. Az önce söylediği gibi vatandaşımızın tozda ve çamurda yürümesini önledi. Allah ondan razı olsun. Önümüzdeki dönemde biz çıtayı daha da yukarı çıkaracağız. Hizmet edeceğiz, hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz.

Silivri’mize Gümüşyaka’mıza Batı Trakya’dan, Edirneden, Kırklareli’nden, Tekirdağ’dan, Çorlu’dan, Edirne’den olduğu gibi Kars’tan, Van’dan, Ağrı’dan, Tokat’tan, Ordu’dan nereden gelirse gelsin bizim için birinci sınıf vatandaştır. Hepsi Silivrilidir.
Hepsinin başımızın üstünde yeri var. Biz Silivrili olmaktan, Gümüşyakalı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.
Afişlerinde ayrımcılık yapmayacağız diyenler daha dün Çanta’da ayrımcılık yapmaya başladılar. Konuşurken sarhoş olanların konuştuklarını kulakları duymuyor. Daha dün ayrımcılık yapmaya başladılar. Bunlara belediye teslim edilir mi değerli hemşerilerim? Onlar üç kişi bir araya geldikleri zaman neyi ne şekilde götüreceklerini anlatıyorlar. Biz topluluk olarak bir araya geliyoruz. Ne şekilde hizmet edeceğimizi konuşuyoruz. İşte onlarla bizim aramızda ki fark bu!” ifadesini kullandı.

TURAN: GÜMÜŞYAKA’NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ


Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Gümüşyaka’da yapacakları çalışmaları da şu şekilde açıkladı: “Gümüşyaka belediye hizmet binasını kapatmayacağız, belediyecilik hizmetlerini buradan sürdüreceğiz. Resmi kurumlar, muhtarlık, okullar, dernekler ve spor kulübü’nün ihtiyaçlarının çözümünde yardımcı olacağız. Genç-yaşlı, çocuk-kadın, engelli ve yardıma ihtiyaç duyan insanlarımızın da yanında olmaya, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz. Eksik altyapı ve yolları yapacağız. Yeni çocuk parkları ve spor alanları yapacağız. Çok amaçlı Kapalı Spor Salonu yapacağız. Gümüşyaka Sosyal Tesis ve Rekreasyon alan düzenlemesini tamamlayacağız. Karayolları’ndan onaylı Döner Kavşak projesini yapacağız. Bilgi Evi yapacağız. Düğün Salonu yapacağız. Pazar yerinin üstünü kapatacağız. Yatırım programına alınan lisenin yeni binasının yapımını sağlayacağız. E-5’in güneyinde yeni ilkokul yapımını sağlayacağız. Küçük Sanayi Sitesi kuracağız. Sahil düzenleme projesini gerçekleştireceğiz.”
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Gümüşyaka’dan sevgi gösterileri arasında ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol