Silivri Facebook
banner88

Turan'dan işsizliğe çözüm yolu!

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Koza Çiftlik Evleri’nin konuğu oldu. Bölge sakinleri ile görüşerek yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, ilçedeki işsizliği çözecek projelerin havaalanı ve üniversite projeleri olduğunu, bu sayede ilkokul mezunundan üniversite mezununa kadar 30 bin insanın iş sahibi olacağını söyledi.

SAĞCISI DA SOLCUSU DA YAPILAN HİZMETLER İÇİN AYNI DÜŞÜNÜYOR
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Biz bu dönem Silivri’ye çok büyük hizmetler ettik. Bugün Silivri’de yaşayan bütün herkes, sağcısı da solcusu da yapılan hizmetler için aynı düşünüyor, “Silivri’ye tarihinde yapılmamış yatırımları ve hizmetleri yaptınız.” diyor. Biz bunları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz gece gündüz Silivri için çalıştık. Her yerde söylüyorum biz Silivri’ye hizmet ettiysek oy verin, etmediysek bize oy vermeyin. Ben ekibim ile birlikte Silivri’ye hizmet ettiysek lütfen bize oy verin. Eğer hizmet ettiysek bize oy verin ki önümüzdeki dönem güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edelim.” dedi.

İŞSİZLİĞE İLK ÇÖZÜMÜ SANAYİ PLANLAMASINDA SAĞLADIK
2004 yılında görev gelir gelmez sanayi bölgesi planları onaylattırdıklarını hatırlatan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, bunun ilçeye yansımasını “2004 yılında göreve gelir gelmez onaylattırdığımız planlar ile Silivri’ye ciddi manada yatırımlar geldi.  Eğer o plan geçmeseydi bugün sanayi bölgesinde yapılan bir çok fabrika yapılmamış olacaktı. Şu anda çalışan bir çok kardeşim burada çalışmamış olacaktı.” şeklinde anlattı.
 
30 BİN İNSANA İŞ İMKANI
“Silivri İstanbul’un gözbebeği oluyor.” vurgusunda bulunan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Türkiye’nin en büyük havalimanı Silivri’ye geliyor. Bu havalimanı, üniversite mezunundan ilkokul mezununa varıncaya kadar 30 bin insanımıza yeni iş sahası demek. Silivri’mize üniversiteler geliyor. Fener Köyü’nde yapılacak olan Türk-Alman Üniversitesi’ne 10 bin öğrenci gelecek. Lütfen Silivri’nin ne kadar değerlendiğini lütfen şöyle bir canlandırın. Dört tane üniversite, iki tane vakıf üniversitesi. Şu anda bir tane özel vakıf üniversitesi, eski Yeşil Et Lokantası arkasında inşaat ruhsat dilekçesi verdi. Ruhsatını veriyoruz ve üniversite ile ilgili inşaata başlıyorlar. Silivri’de metro konuşuluyor, metrobüs konuşuluyor, havalimanı konuşuluyor, teknopark gelişme alanları konuşuluyor. Türkiye’deki en büyük teknoparklardan bir tanesi Gebze’de ve en büyüklerinden bir tanesi de Silivri’de kurulacak.” ifadesini kullandı.

BİZDEN ÖNCE BELEDİYE YOK MUYDU?
“Bizden önce Silivri’de belediye yok muydu?” sorusunu soran Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, aynı soruyu “Yıllardan beri CHP’liler belediye binası yapmak yerine kavga edip, kendi belediye başkanları ve belediye yönetimini eleştirmek yerine Silivri’ye hizmet etmediler.” sözleriyle cevaplandırdı.
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Biz Silivri’yi geleceğe hazırlıyoruz.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol