Silivri Facebook
banner88

Turan'dan kulüpler birliğine lisans müjdesi

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve ekip arkadaşları ile birlikte, Kulüpler Birliği’nin misafiri oldu. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sait Yücel, Genel Sekreter Abdullah Kaya, İl Delegesi Rıdvan Sırdaş, Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Polatoğlu, Oktay Atınç, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Murat Okan’ın ev sahipliğinde Silivri’deki kulüp başkanları ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Başkan Turan lisans müjdesi verdi.

SPORUN “S”SİNDEN ANLAMAYANLAR AHKAM KESİYOR

Silivri Stadı’nın çimlendirilmesinden sahildeki spor aletlerine, yaz spor okullarından kapalı spor salonularına kadar geniş bir yelpazede sportif alandaki çalışmalarını tek tek anlatan Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, sporda geleceğe yönelik hedeflerini de anlattı. Her beldeye kapalı spor salonu, semt sahaları, okullara kapalı spor salonları ve spor alanları projeleri hakkında bilgi veren Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, sporun “S”sinden anlamayanları eleştirdi. Turan, “Sporun “S”sinden anlamayanlar, bugün spor alanında şunu yapacağız, bunu yapacağız diyorlar. Hani bir söz vardır, “Bana damdan düşeni getirin” denir. Ben o spor damından düştüm, o sahaların tozunu toprağını ben yuttum. Spordan anlamayanlar, spor kulüplerinde yöneticilik yapmayanlar bugün spordan bahsediyor. Yöneticiyken yapsaydın. Amatör kulüpler gece araba farı altında antreman yapıyordu, Silivrispor 1. amatöre düşene kadar neden sahipsiz bıraktınız? Spor kulüplerine ne kadar yardım ettiniz? Yöneticiyken bunları yapmayanlar bugün tatlı sözlerle bizi kandıramaz” dedi.

LİSANS MÜJDESİ

Spor kulüplerinin yöneticilerine lisans müjdesi de veren Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “İl Futbol Temsilciliği ile görüşüp Kulüpler Birliği’ne yer tahsis edeceğiz. Yasal prosedür tamamlandığında lisanslar Silivri’de alınacak ve lisans ücretlerini biz karşılayacağız. Spor kulüplerimize bu konuda da yardımcı olacağız.” dedi.

“BEN SPORCUYUM, BENİ KULLANIN”

Silivri’de yaptıkları tesisleşme atağının “Yeni Müjdatlar, yeni Gökseller”in yetişmesi için değerlendirileceğini belirten Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Ben kulüp başkanlarına 1 adım giderken kulüp başkanlarımız da 10 adım geriye gitmesin. Ben sporcuyum. Sporun içinden gelen, spor yapan, yöneticilik yapan bir insanım. Ben içinizden biriyim, sporcuyum, lütfen beni kullanın” dedi.
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, spor kulüpleri yöneticilerinin isteklerini aldı, sorularını yanıtladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol