Silivri Facebook
banner88

Turan'ın hızına yetişene aşk olsun

 Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan,  yaptığı tüm ziyaretlerine, kalabalık ekibi ile gelirken kendisini AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti SKM Başkanı Rabia Karabulut, AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Çaylak ve SKM Komisyon Başkanları, Başkan Danışmanı Sancak Dolar,  AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili Dijle İhtiyaroğlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe, Belde, Köy ve Mahalle Temsilcileri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve AK Parti Teşkilatı mensupları yalnız bırakmadılar. Ayrıca CHP Meclis Üyeliği Adaylığından istifa eden Yenimahalle Muhtarı Mahmut Alkan, AK Kadrolarla tüm programlara katılarak AK Partiye destek vereceğini açıkladı. Pazar esnafından, derneklere, derneklerden asker gecelerine kadar her yerde bulunan Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, halkın yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalmakta.

ROMANLARIN ASKER GECESİNE EŞİ İLE KATILDI

Fatih Mahallesi’nde Roman ailelerin çocukları için tertip ettikleri asker gecesine eşi Bahar Turan ile birlikte katılan Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan “Sadece seçim zamanı sizin yanınızda değiliz. İyi günde, kötü günde her zaman yanınızdayız. Yıllarca başkan yardımcılığı yapan, şimdi belediye başkan adayı siz onu tanırsınız, Allah aşkına soruyorum, mahallenize en ufak bir hizmeti var mı ? Yaptığı küçücük bir hizmeti gösterebilir misiniz ? Yaptıkları sadece çamur siyaset. Ama biz çamur değil, hizmet yapıyoruz. Bakın bu akşam burada evlatlarınız için bulunuyoruz. Vatani görevlerini yapacaklar. Siz değerli anne babalarına da bu onur bu gurur yeter. Hayırlısı ile gitsinler, hayırlısı ile gelsinler “ dedi.

TURAN: SİLİVRİ’YE BİR ÇİVİ ÇAKMAYANLAR KENDİNDE KONUŞMA CÜRETİ NASIL BULUYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Katıldığı tüm toplantılarda alkış yağmuruna tutulan Turan, en son Balkan Türkleri Dayanışma Derneği, Roman Mahallesi’nde Asker Gecesi, Yozgatlılar Derneği, Erzurumlular Derneği, Ordulular Derneği, Ortaköy Asker Gecesi ve İstanbul’da Bayburtlular Gecesine katıldı. Yaptığı konuşmalarda CHP Başkan adayını sert bir dille eleştiren Turan “Yıllarca Silivri Belediye Başkanlığı yapan ağabeyimiz, acaba Silivri’de bir temele bir kürek harç attı mı? Çaktığı bir çivisi var mı? Soruyorum kendisine, şimdi bol keseden atıyor. Ne ile yapacak, hangi bütçe ile hangi kadro ile. Bu konuşma cüretini kendinde nasıl buluyor anlamak mümkün değil. Sevigen olayında da İstanbul ilçeleri arasında adı geçen tek Belediye Başkan adayı kendisi, cesareti varsa kamuoyu açıklama bekliyor. Ulusal basında dahi ismi geçti. Çorlu Belediye Başkanı, Edirne Belediye Başkanı’ndan sonra Sevigen’in de başını yedi. Dikkat ederseniz gittiği yerde ot bitmiyor, gittiği yeri adeta kurutuyor.” dedi.

BALABAN: YAPILAN HİZMETLER ORTADA DESTEĞİMİZİ SONUNA KADAR VERECEĞİZ

Silivri Yozgatlılar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Balaban yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Sayın Başkanım Derneğimize hoş geldiniz. Bizler yıllarca iç içe yaşadık. Birbirimizi gayet iyi ve yakından tanıyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın. Yapılan hizmetler ortada. Her zaman yanınızda olduk, şimdi de sonuna kadar destek vereceğimizi söz veriyoruz” dedi.

ERZURUM DERNEĞİ DOLDU TAŞTI

Silivri Erzurumlular Derneği’nde inanılmaz bir kalabalık grup tarafından karşılanan Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, dakikalarca ayakta alkışlandı. “Doğunun sınır taşı, Erzurum’un dadaşı. Silivri’nin Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Turan” tezaruhatları coşkuyu daha da arttırdı. Turan “Erzurum’u Silivri’ye getirmişim ve herkesi işe sokmuşum. Ya insan biraz konuşurken mantığı ile hareket eder. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? İş alımlarının resmi kayıtları var, çamur atma politikası izleyenler o çamurun içinde battıklarını biliyorlar, ama yapacakları, tutunacakları dalları yok” dedi.

TURAN: BU OYUNLARI SİZLER BOZACAKSINIZ

Aynı gün Ordulular Derneğine geçen Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Silivri’ye, yatırım yok diyenlerin, ilçemizde yaşadığından şüphe duymamak elde değil. Yatırımlarımızı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Topbaş’ın da desteklediğini hiçbir zaman inkâr etmedik. İlçemize gelen yatırımlar, Bağcılar’da, Kadıköy’de, Üsküdar’da yaşayan insanların sorunlarını çözmedi, bizlerin rahat etmesini sağladı. Biz halkın refahını sağlayacak her türlü kaynağa kapımızı açarız. Bu yatırımların Silivri’ye gelmesini sindiremeyenler, hemşerilerimizin rahat etmesini sağlayacak her türlü karara red oyu verenler, bugün oyunuza talip oluyor. Ama sizlerin geçen dönem yaptığınız gibi yine bu oyunları bozacağınızı biliyoruz” dedi. Silivri Ordulular Derneği Başkanı Mahmut AL,  Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’ı kendilerine çok yakın hissettiklerini söyledi. AL “Biliyoruz ki ne zaman kapısını çalsak yanına gireceğimiz bir belediye başkanımız var. Sayın Hüseyin Turan’ı kendimize böylesine yakın hissediyoruz. Meclis üyesi sıralamasında Ordulu bir hemşerimize yer verdiği için de çok teşekkür ediyoruz. Desteğimiz sonuna kadar olacak” dedi. Daha sonra Turan’a Orduspor Kaşkolu hediye eden Ordulular Derneği Başkanı Mahmut AL kendisini bir kez daha kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol