Silivri Facebook
banner88

Yakar AK Parti'yi tercih etti

Melis AVCI

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Salih Yakar, geçtiğimiz günlerde ilçede yapılan geniş katılımlı bir toplantıda AK Parti’den Silivri Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıklayarak, başvuru formunu ilçeye teslim etti. Dün gazetemize ziyarette bulunan Yakar, Silivri’de bulunan Tokatlıların da söz sahibi olmak istediklerini söyledi.

“Silivri’de yerleşik nüfustan sonraki en büyük topluluk Tokatlılardır”

Bir süredir Silivri’de yaşayan Tokatlıların bir araya gelerek toplantılar yaptıklarını ve aralarından bir kişi seçerek, meclise getirmek istediklerini belirten AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Salih Yakar “Tokatlılar bir araya gelerek kendi aramızda seçim yaptık. O seçimde de ben meclis üyesi adaylığı için seçildim. O zaman herkes seçimin adil olduğunu ve seçilen kişinin arkasında durulacağına dair söz verdi. 14 kişiden oluşan bir komisyon kurduk. Kendi aramızdan Tokatlıları temsil edecek bir kişiyi meclise sokma kararı aldık. Burada Tokatlıların 3500- 3600 oy oranı var. Buna eklenecek olanlarda var. Tokatlılar, Silivri’de en yüksek nüfusa sahip olan memlekettir. Bizim toplandığımız komisyonumuzda ‘Bizim adayımız Salih Yakar’dır. Biz onu seçtik ve sonuna kadar da arkasındayız’ diyorlar. Bende Tokatlı hemşerilerimi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

“AK Parti bize daha yakın”

AK Parti’yi kendilerine daha yakın bulduklarını söyleyen Yakar: “İlk görüşmemizi AK Parti ile yaptık. Onlarda bize yakın davrandılar. Bizim toplumumuzun görüşü de AK Parti’ye daha yakın olduğu için AK Parti’yi tercih ettik. Bu güne kadar hiçbir partiden de bize teklif gelmemişti. AK Parti bizi yakından takip etti. Biz AK Parti ve CHP arasında yoğunlaşmıştık. CHP’den bugüne kadar teklif dahi almadık. Amacımız toplumumuzu en iyi şekilde temsil etmek ve bunu AK Parti’de en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol