Silivri Facebook
banner88

Yardımcı hakkındaki iddialara son noktayı koydu!

Mali Müşavir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Adayı A. Celal Yardımcı, meclis adaylığından istifa ettiği yönünde çıkan iddialara yanıt verdi. Çıkan haberlerin ve söylentilerin doğru olmadığını ifade eden Yardımcı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Partimin başarısı için uğraşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”

“Bazı basın organlarında, internet gazetelerinde ve siyasi kulislerde benim Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyesi adaylığından istifa ettiğim yazılıp, konuşulmaktadır. Bu haber kesinlikle doğru değildir. Ben meclis adaylığımdan istifa etmedim ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis adayı olarak partimin başarısı için elimde gelen bütün çabayı göstereceğimde kimsenin kuşkusu olmamalıdır.
Benim için Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkeleri, kişilere olan kırgınlığımın her zaman önünde yer almıştır. Önemli olan partinin başarısıdır. Parti disiplini ve parti ahlakı benim için önemli kavramlardır. Partimin başarısı için bana verilen görevimin başındayım ve bu sorumlulukla partim için gereken bütün çabayı göstereceğim. Bütün Silivri halkına saygılarımla duyuruyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol