Silivri Facebook
banner88

Muhtarlara Bayram Şekeri
 
Tama işin aslına bakılırsa o kareyi limon kolonyasına borçlu olduğumuz bir gerçek. Ama içinde yaşadığı hayal kırıklığının bir göstergesi olabilmesi açısından da oldukça yerinde bir kare oldu.
 
Verilen vaadlerin ve sözlerin tutulmamasına o kadar kızmış bir hali vardı ki, bunda da haklı olduğu aşikar. Sunulan program tam anlamıyla muhtarlara en acısından bayram şekeri olmuştur. Çünkü açıklanan 2008 yılı yatırım programında hastane dışında ve eskiden kalma yarım projelerden başka bir şey yok.
 
Özellikle Eren’in istifa etmesi gerektiğini ifade ettiği il genel meclis üyelerinin “elimizden geleni yaptık “ demesinin ardından, bir de ellerinden geleni yapmasalardı ne olurdu sorusuna yanıt aramaya başlanmalı. Bu durum, il genel meclis üyelerinin muhtarların gözünde sınıfta kaldıklarının bir göstergesidir. Kendi bölgelerinde oldukça fazla söz sahibi olan muhtarların tavırları da büyük ihtimalle seçimlerde nasıl bir yol izleyeceklerinin göstergesi olmaktadır.
 
İşin özü başkan Eren’e bu görüntüyü verdirenler, ileride aynı kareyi vermeye aday görünmektedirler.
 
İSKİ’nin 5216’ıncı Olağan Kazısı Gerçekleşti
Bir altyapı çalışmasıdır gidiyor ama ne gitmek. Anlıyorum, o hatların döşenmesi için yollar kazılmalı. Başka bir yöntemin olmadığını da teknik bilgim olmamasına karşın kabul ediyorum.Dün Atatürk caddesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından gerçekleşen kazıyı görünce dayanamdım gittim.yapılan açıklama kazının ardında kapatılıp  İSKİ tarafından asfaltının yapılacağı oldu.madem İSKİ’nin böyle bir uygulaması ve verdiği zararı telafi etmesi söz konusu.Tabi ki teknik anlamda yapılan bir kazı olduğu da yetkililerce ifade edildi.O zaman tüm silivri’de gerçekleşen altyapı çalışmalarındaki kazılarda teknik anlamda yapılmış oluyor sanırım.Durum böyle olunca da, yolları kazan İSKİ, asfaltlamayı da yapsa da, vatandaşa yapılan yolların faturası çıkartılmasa.Olur mu, olmaz mı bilemem ama, bu gün bana yapılan açıklamanın ardından bunu istemekte pek abartılı olmasa gerek.
 
İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle HOŞÇA KALIN                   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol