Silivri Facebook
banner88

Zorla Güzellik Olmaz
 
Gizlenecek ne varsa.
 
Her neyse, ardından da bir haber servis edildi gazetelere. Ortada başkan Turan, bir yanında AKP İlçe Başkanı Halit Girgin, diğer yanında Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren. Verilen poz o kadar samimiyetsiz ve yapmacık gelmişti ki bana, haklı olduğum ortaya çıktı. Zorla sıkılan hatta sıktırılan ellerden ne bekleniyordu ki. Zorla güzellik olmaz diye boşuna söylememiş atalarımız.
 
Kaldı ki, toplantı hem kapalı hem de verilen poz yapmacık olunca, ateşkesin fazla sürmeyeceği aşikardı. Ama gerçekleşen ve uzlaşılan toplantının ardından AKP İlçe Başkanı Halit Girgin’in açıklaması da bir o kadar yersizdi. Kısaca ateş kes tek taraflı olarak fes edilmiş oldu. Şimdi diyeceğim o ki, o toplantı kapalı yapılmasaydı da, herkesin önünde kesin bir sonuç alınsaydı daha iyi olmaz mıydı?
 
Şimdi toplantı bize kapalı yapıldı ve bundan sonra kimin dediğine inanacağız Haksız mıyım?
 
Demem o ki, bu gidişle ne kapalı kapılar arasındaki toplantılar biter, ne AKP ilçe Başkanı Halit Girgin tartışmasız bir açıklama yapar, ne de Eren’in çikolata dağıtması biter. Bunlar bittiği gün yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir.
 
Şenol Eser “ 2008’den bir şey beklemiyorum”
AKP’li İl Genel Meclis üyelerinden Şenol Eser’in dahi 2008 yatırım planlarından umutsuz olduğunu ifade eden bu söyleminden sonra neyin mücadelesi verilmektedir. İşin içinde olan birisi bunu itiraf edebiliyorsa, bu yatırım planlarının iyi olduğunu kim iddia edebilir? Kendiside zaten bu anlamda tatmin olmadığından olsa gerek, önümüzdeki dönem siyaseti bırakacağını her fırsatta dile getirmekte. Şu an sadece görev süresinin bitmesini beklediğini de ifade eden Eser, zihnen ve bedenen siyaseti bırakmış olduğunun da sinyallerini vermekte. Hatta mevcut siyasetten o kadar sıkılmış ki, görevini yerine getirmekten dahi zevk almadığını ifade edebilecek kadar da açık yürekli. Bu anlamda kendisini tebrik ediyorum, tıpkı tüm Silivrililerin tebrik ettiği gibi.
 
Tolga Emek

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol