Silivri Facebook
banner88

2013'TE SİLİVRİ'Yİ ALACAĞIZ...

2013'TE SİLİVRİ’Yİ ALACAĞIZ

Silivri İlçe Teşkilatı’nın Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, “Silivri, 2009 yılında verdiği kararın pişmanlığını yaşıyor. Biz 2013 seçimlerinde Silivri’yi alacağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın Yerel Yönetimler konulu Danışma Meclisi toplantısı, 21 Eylül 2012 Cuma akşamı İlçe Teşkilatı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılım nedeniyle bir çok partilinin ayakta ve koridorlardan takip ettiği toplantıya AK Parti Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Nurettin Nebati, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Timuçin Oğuz, Abdurrahman Dursun, Faruk Gökkuş, İdris Topdağ, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Parti Silivri Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, teşkilatın her kademesinden çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, ilçe teşkilatının çalışmalarını içeren sinevizyon gösterimi ile devam etti. Silivri Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı 2. oturumunda yaşanan tartışma ile sona eren sinevizyonda, İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın Silivri Belediye Başkanına gösterdiği tepki dikkatle izlendi. Meclis toplantısında yaşananları görüntülerde ilk kez gören vekiller ve üst yönetimindekiler de dahil bazı partililer, Karakaş’ı alkışlayarak destekledi.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDE MİSLİ MİSLİ FAZLA İŞ YAPTIK

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş gerçekleştirdi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Az önce sinevizyonu izlediğimde hem 12 Belediye Meclis Üyesi arkadaşım hem de 2 İl Genel Meclis Üyesi arkadaşımla birlikte gurur duysak az kalacağını ifade etmek istiyorum. 4 yıllık zaman dilimi içinde arkadaşlarımızla ortaya koyduğumuz performansla sadece muhalefetin nasıl yapılacağını göstermek değil, aynı zamanda yerelde muhalefet partisinin kendi yöresine nasıl muhalefet yapabileceğini de biz burada gösterdik. 4 yıllık zaman dilimi içinde hem sayın milletvekillerimizle merkezi hükümet destekli, İl Genel Meclis Üyelerimizle Özel İdare ve valilik destekli, Belediye Meclis Üyelerimizle İstanbul Büyükşehir Belediyesi merkezli hizmetlerle Silivri Belediyesi’nde misli misli fazla iş yaptık. Sorumluluklarımızı yerine getirme noktasında kesinlikle siyasi davranmadık. Hangi köyden az oy aldık, hangi köyden çok oy aldık, merkezin neresinde daha güçlüyüz, neresinde daha zayıfız felsefesiyle hizmet etmedik. Biz nerede sorun varsa ve çözüm için bizim faydamız varsa sonuna kadar taşın altına elimizi koyduk ve hizmetleri gerçekleştirdik. Biz, hizmet felsefemizde Sayın Başbakanımızın dediği gibi yaradılanı yaradandan ötürü seven bir teşkilatız.

 

AK PARTİ’NİN ÖZÜNDE MİLLET VAR

AK Parti, 11 yıllık zaman dilimi içinde dünyada bir marka haline gelmiştir. Dünyada hiçbir siyasi parti kurulduğunun hemen arkasından iktidara gelmediği gibi, bu sürede hem kurumsal kimliğini tamamlamış hem de o günkü sıkıntılı Türkiye yönetiminden bugün dünya ölçeğinde algılanan bir Türkiye haline gelmiştir. İşte buradaki ana temalardan bir tanesi, bizim kültürümüzün en önemli maddelerinden bir tanesi olan millet endeksli siyaset yapmamızdır. AK Parti bir ırkın partisi değil, AK Parti bir holdingin partisi değil, AK Parti bir tarafa dayanarak gücünü oradan alan bir parti değil. AK Parti gücünü sadece ve sadece milletten alan, millet endeksli siyaset yapan bir partidir. 3 dönem üst üste oyunu arttırarak iktidara gelen, her başı sıkıştığında da millete yönelerek gücünü arttırmıştır. Ve onun içindir ki AK Parti’yi analiz ettiklerinde işin özünde milleti görmektedirler. Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin yeni kurulan siyasi partilerin bir çoğu AK Parti’nin tüzüğünü taklit ederek alırlar. İşte Türkiye’de milletin merkezine oturmayan siyasi partilerin ne hale geldiğini hep birlikte görüyoruz. “Ben olmasam parti batar, ben olmasam ülke batar” diyenler, bugün siyasi mezarlıklarda ama hafızalarda yer edinmemişlerdir. Çünkü onlar hesabı millete vermek yerine hesabı başkalarıyla paylaşarak, onlarla birlikte siyaset yaparak ülke gündeminde kaldıkları için millet hafızasında da yer almamışlardır. İşte bugün gelinen süreçte Sayın Başbakanımız sadece Türkiye sınırları içinde değil sınırlarımız dışında da algılanan, oradaki insanlara da siyaset anlamında bir örnek duruşu sağlıyorsa bunda teşkilatımızın emeği olduğunun da altını çizmek istiyorum. Medeniyet değerlerinin farkında olan, tarihi değerlerinin farkında olan bir liderin dünya ölçeğinde de algılanacağını bizler biliyorduk. 100 yıl öncesi sınırlarımıza baktığınız zaman soydaşlarımız, dindaşlarımız ve bu anlamda bizimle birlikte tarihten gelen bağı olan insanların da bu siyasetten etkileneceğini bilen bir nesil olarak bizler böyle bir liderin neler yapabileceğine hep birlikte şahit oluyoruz. Bugün Arakan’da ağlayan varsa, o gözyaşının temsilcisi Başbakanımızdır. Bugün Filistin’de ağlayan varsa, o gözyaşının temsilcisi Başbakanımızdır. Suriye’de devlet başkanının halkına yaptığı zulmü dünyaya haykıran Sayın Başbakanımızdır. Çünkü o biliyordu ki bunu dünya ölçeğinde dillendirecek ve buna dünya ölçeğinde destek olacak tek kişi var, o da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

 

TERÖRÜ BİZ BİTİRECEĞİZ

Hepsinden çok önemlisi –altını çiziyorum- sivil anayasa yapma gayreti gösteren, sivil anayasa yapılırken Türkiye’yi sunu gündemle meşgul etmelerinin tek amacı, Türkiye’yi kendi içine dönüp yumuşak karnımızı kaşıyarak bizi birbirimizi düşürerek o sivil anayasayı yaptırmamaktan başka bir şey değildir. Türkiye ne zaman ayağa kalksa, Türkiye ne zaman tek başına ilerlese bu tür sorunları ve terör olaylarını hep görmüştür. Türkiye’de ilk defa bir siyasi irade, bir lider şunu söylüyor; “Terörü bitireceğiz. Eğer bu konuda silahsa silah, çatışmaysa çatışma. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. O dağda bir terörist bırakmadan o dağı tertemiz hale getireceğiz.” Evet, bunun bir bedeli vardır. Hiçbir Türk evladı şehit olmaktan kaçmaz. İnanan insanlar olarak bizim ulaşacağımız en büyük makamın şehit olmak olduğunu bizler biliriz. Gerekirse bu konuda başta şahsım olmak kaydıyla her kardeşimizin seve seve canını vereceğini biliriz ama ne hikmetse Hakkari’de, Şemdinli’de hiç CHP İl Başkanı kaçırılmıyor. Sivas’ın ötesine gittiğiniz zaman MHP İl Başkanı’na hiçbir şey olmuyor. Ya AK Parti İl Başkanı’nı kaçırıyorlar, ya AK Parti İlçe Başkanı’nı kaçırıyorlar, ya da AK Partili bir belediye başkanını kaçırıyorlar. Kaymakamı kaçırıyorlar veya geçen gün olduğu gibi –Allah rahmet eylesin- başsavcı olayında olduğu gibi önemli yerlerde olan insanları şehit ediyorlar. Neden? Bunu hiç kendinize sordunuz mu değerli arkadaşlar? Niçin Sivas’tan öteye bunlar siyaset üretemiyorlar? Aziz milletimizin gerçek temsilcisinin AK Parti olduğu buradan bellidir. Edirne’deki toprağın anlamı neyse, Hakkari’deki toprağın anlamı da odur. Biz şanlı bayrağımızın toprağımızın her yerinde dalgalanmasını isteyen bir neslin evlatlarıyız. Dolayısıyla Sivas’tan öte taşeronluğunu BDP’ye bırakmış bir CHP anlayışıyla değil, her yerde tek başına iktidara nasıl gelirim hesabı yapan bir siyaset iradesiyle çalışan insanlarız. Bugün özellikle ana muhalefetin yalan dolan ve suni gündemlerle Türkiye’yi nasıl meşgul ettiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Düne kadar Oslo’daki görüşmeyi eleştiren, bugün “Eğer şehitler azalacaksa Oslo’da görüşme yapılsın” diyecek kadar da çark eden bir zihniyet vardır.

 

SİLİVRİ’Yİ YALANLARLA, İFTİRALARLA VE SÜSLÜ LAFLARLA İDARE ETMEYE ÇALIŞTILAR

Onun bir versiyonu da Silivri’de var. 4 yıldır belediyeciliğe baktığımızda o zihniyetin temsilcisi de Silivri’yi yalanlarla, iftiralarla ve süslü laflarla idare etmeye çalıştılar. Silivri Belediyesi kasasına 4 yılda yaklaşık 300 trilyon para girmesine rağmen, Silivri’de ne iş yapıldığını sorduğunuzda ortaya kocaman bir fiyasko çıkar. Rahmetli Şaban Baba söylemiş ya, “Bana CHP belediyeciliğini söylemeyin. CHP belediyeciliği 2 yol bir bahçe, gerisi davul eğlence”  Boğluca Deresi projesini engellemeye çalışanların bugün utanmadan Boğluca Deresi yapılsın diye bize hesap soruyor tavırlarına girmesini de teşkilat mensuplarımızın takdirine havale ediyorum. 1. Noter binasının yıkılıp yerine İSMEK binasının yapımına başlıyor. Okullar yapıyoruz. 75. Yıl ve B.Çavuşlu’daki 60. Yıl İlköğretim Okulu yıkılıp yeniden yapılacak, buraların yer teslimleri yapıldı. Bizim dönemimizde yaklaşık 50 okul hizmete açıldı. Büyükşehir Belediyemiz sadece bu 4 yıllık zaman dilimi içinde Silivri’ye 500 trilyonluk yatırım yaptı.

 

KURTULUŞ 1 KASIM’DA!

Bizim bir olma zamanımızın geldiğini özellikle belirtmek istiyorum. 27 Ekim 2013’te yerel seçimler yapılacak. İşte er meydanı kurulmaya başlandı. İşte aziz milletimizin karşısına çıkma zamanı geldi. Yaptığımız hizmetlerin gölgesinde ezilen zihniyete aziz milletimiz tarafından hesap sorulmasının zamanı geldi. Bu teşkilatın tek rakibi var, o da kendisi. Bizler eğer birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek, eğer bizler el ele, kol kola, gönül gönüle girersek -adayın kim olacağı hiç önemli değil- bu teşkilat terbiyesinde çalışırsak 27 Ekim 2013’te yapılacak seçimde Silivri, AK Partili belediye ile bir kez daha tanışacaktır. Tek hedefimiz, Silivri’yi AK Partili bir belediye yapabilmektir. Bu teşkilatın da bunu rahatlıkla yapabileceğine inanıyorum. 27 Ekim’de yapılacak seçimlerin ardından mazbata da muhtemelen 1 Kasım’da verilecektir. 1 Kasım da, Silivri’nin kurtuluşudur. 1 Kasım Silivri’nin kurtuluşu olduğu gibi AK Partili hizmetle de tanıştığı ve nerede kalmıştık diyerek tekrar kavuşacağı tarih olacağını hatırlatmak istiyorum.”

 

NEBATİ, KARAKAŞ’I TEBRİK ETTİ

K.Çekmece İlçe Teşkilatı’nın Danışma Meclisi toplantısı nedeniyle erken ayrılmak durumunda kalan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Nurettin Nebati, Metin Karakaş’ın ardından söz aldı. Nebati, “Sinevizyonda çok güzel bir son vardı.  Silivri İlçe Başkanımız, Sayın Başbakanımızın ifadesi gibi konuştu. Silivri İlçe Başkanımız, Silivri Belediye Başkanına “Bu grup AK Parti grubu, CHP grubu değil. Benzemez” dedi. Tebrik ediyorum” diyerek konuşmasına başladı.

 

SİLİVRİ, CHP’DEN RAHATSIZ

Yaz tatilini ailesiyle Silivri’de geçirdiğini belirten Nurettin Nebati, “Size bir müjde vermek istiyorum. Silivri, CHP’den rahatsız ve AK Parti’ye kucağını açmış bekliyor. Hayırlı uğurlu olsun. O beklentileri hızlandırmak için 27 Ekim 2013’te yerel seçimler yapılarak inşallah Silivri’yi kaldığı yerden alacağız. Bu inanç halkın içerisinde var, bu algı oluşmuş. Her zaman algı, var olan şeyin önünde giderse o gerçekleşir. Teşkilat olarak birlik içinde bize düşen ne varsa onu yerine getirirsek bu işi hakkıyla alırız” dedi.  

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı sıfatıyla hemen her hafta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunduğunu belirten Nebati, terör olayları hakkındaki değerlendirmesinde de “Bir şehit verirken canımız, ciğerimiz yanıyor ama emin olun son çırpınışlarıdır. Hep duyarız “Bu son çırpınışlar mı?” derler. Türkiye, başına musallat olan bu belayı bertaraf edecek güce sahiptir. Bu eylemler sonuna geliyor, Türkiye gücünü gösterecek. Bundan emin olun.” ifadesini kullandı.  

 

YEREL SEÇİMLERDE KAZANMAMAMIZ İÇİN HİÇBİR GEREKÇE YOK

AK Parti Silivri Belediye Meclis Grup Başkanı Saffet Sert de konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sert, “Biz seçildiğimiz günden beri 12 arkadaşımızla üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Kalan bir yıl içinde de partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sayın Milletvekilim, çok net söyledi. Halk, dışarıda AK Parti iktidarını özlemle bekliyor. 2009’da AK Parti kaybetmedi, Silivri kaybetti. Silivri, 4 yıldır hizmetler açısından, yatırımlar açısından, esnafın alışverişi açısından herkes üzerine düşen oranda yaşıyor. Yerel seçimlerde kazanmamamız için hiçbir gerekçe yok. Biz bir olmazsak, insanlar istemeye istemeye CHP’yi iktidar yapar. Komutan da olsak, asker de olsak üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimizde zafer bizimdir” dedi.

 

BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ

Toplantıda İl Genel Meclis Üyeleri adına Osman Turan konuştu. “27 Ekim 2013’te yapılacak seçimlerin ardından Silivri’nin kurutuluşu olan 1 Kasım’da bu bayrağı alıp dalgalandırmayı, o heyecanı coşkuyu yaşamayı arzuluyoruz.” diyerek konuşmasına başlayan Turan, İl Genel Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turan, “En büyük ağırlığı eğitime ayırdık. Silivri’mize çok sayıda okul ve derslik kazandırdık. Bugün bir derslikte eğitim gören öğrenci sayısı ortalaması 29 ve bu nedenle İstanbul’un en şanslı ilçelerinden bir tanesiyiz.

Tarım ve ormancılıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 218 aileye mikro kredi sağladık.  Sosyal hizmetler ve engellilerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

 

15 EKİM’DEN İTİBAREN SAHAYA İNMEYE BAŞLAYACAĞIZ

Silivri İlçe Teşkilatı’ndan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Oğuz,

3. Bölge Seçim İşleri Başkanlığı görevini de yürüttüğünü hatırlatarak sandık koordinatörleri, sandık başkanları ve sandık yönetimleri listeleri hakkında bilgi verdi. AK Parti’nin sandık yönetimleri ile ilgili çalışma takvimi hakkında bilgi veren Oğuz, “15 Ekim’den itibaren sahaya inmeye başlayacağız” mesajını verdi.

 

27 EKİM 2013’TE SİLİVRİ BELEDİYESİ AK PARTİLİ BELEDİYE OLACAK

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan da selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Turan, “İstanbul’da, Trakya’da, Ege’de veya Akdeniz’de, AK Parti’nin oyunun Türkiye ortalamasının altında olduğu bölgelere baktığımızda AK Partili belediyeler içerisinde oyunu arttırarak kaybeden tek yer Silivri Belediyesi. Bana kaybedilen yerler içinde başka yer gösterebilir misiniz? Bizim bundan sonra yapacağımız birbirimizin yanında yer almak, parti çalışmalarına katılmak ve destek vermektir. 27 Ekim 2013’te Silivri Belediyesi AK Partili belediye olacak. Kardeşlik hukukumuzla bunu başaracağız. Hepiniz benim kardeşimsiniz ve birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

HİÇBİRİMİZİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Gülay Dalyan, konuşmasında terör olaylarını kınadı. Dalyan,

“Son günlerde yaşanan o acı olaylar hepimizin keyfini kaçırdı. Annesiniz, babasınız, evlat yetiştiriyorsunuz. Evladınızın attığı her adımı, her gülüşünü, konuştuğu her kelimeyi kontrol ediyorsunuz. Evlat büyütmek çok zor, hele ki karşınızda kalleş bir topluluk varsa, hele ki o kalleş topluluk benim güzel kardeşlerimin onlara hakaret etme anlamında kimliğini kullanıyorsa işte en büyük yara bu. Etnik yapımız ne olursa olsun, hiçbirimizin birbirimizden farkı yok.” dedi.

Terör örgütünün Kürt kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını temsil etmediğini belirten belirten ve bunu sık sık vurgulayan Dalyan, “Bir takım kişilere uşaklık yapan, kalleşçe kardeşini satan insanlar, ağzınıza Kürt kelimesini almayın diyorum.” dedi.

 

SİLİVRİ’Yİ KIL PAYI KAÇIRDIK AMA GÜMBÜR GÜMBÜR ALACAĞIZ

27 Ekim 2013’te yapılacak yerel seçimlerin önemine değinen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Gülay Dalyan, Silivri Belediye Başkanı’na göndermelerde bulundu. Dalyan, konuşmasında “Yerel seçimlere 1 yıl kaldı. Zaman, su gibi akıp gidiyor.  İlk günkü hızımızla, ilk günkü sevdamızla yolumuza devam edeceğiz. Başbakanımızın yaptığı gibi uyumayacağız, çalışacağız. Silivri, belediyesini istiyor. Burada o kadar ayarı bozuk bir belediye sistemi var ki anlatamam. Belediye Başkanını bir görüyorsunuz son derece efendi bir şekilde “Nasılsınız sayın vekilim?” diyor. Bir görüyorsunuz kafasını çevirip gidiyor. Mesela Çatalca’da da bir belediye başkanı var. Her zaman gülmesini, tebessüm etmesini biliyor. O da CHP’li. Sonuçta hedef Silivri. Eğer siyaset yapıyorsak kavga etmeyeceğiz. İlk işimiz yapılanı anlatmak. Büyükşehir Belediyemiz 4 yılda 500 milyon TL yatırım yaptı. Boğluca Deresi temizleniyor. Biz, Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptıklarını anlatmaya yetişemiyoruz. Böyle bir Başbakanımız, böyle bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Silivri’yi kıl payı kaçırdık ama gümbür gümbür alacağız.

Silivri için çalışmak zorundayız. Ramazan’da Değirmenköy’e gittim, sokaklar leş gibiydi. Bir başka yere gidiyorsunuz, orası diğerinden beter. Yolla çöp kamyonunu, onlar senin vatandaşın değil mi? Bir temizle, insanlık için. Bugün burası Silivri Belediyesi CHP’li diye Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmıyor mu? İşte insana hizmetin yolu budur. Seçim varmış gibi çalışıyoruz ve çok şükür hiç bir sıkıntımız da yok.” ifadesini kullandı.  

 

SİLİVRİ’Yİ ALACAĞIZ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca da, K.Çekmece Teşkilatı’nın Danışma Meclisi’nin ardından Silivri Teşkilatı’nın Danışma Meclisi toplantısına katıldı. AK Parti’nin Silivri’de oyunu sürekli arttırdığına dikkat çeken ve bu başarı için teşkilata teşekkür eden Kaynarca, yeni hedefin Silivri Belediyesi’ni kazanmak olduğunu vurguladı. Kaynarca, “Türkiye’nin ekonomik alanda geldiği iyi noktayı hazmedemeyenler var. Türkiye’yi hizmet anlamında yenemeyeceklerini bilenler var. Türkiye adına artık farklı odakları bir araya getirerek bir şeyler yapmaya çalışanlar var. Böyle bir Türkiye gerçeği varken, Türkiye’de dünyanın umudu olmuş Recep Tayyip Erdoğan varken, biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibiyken hizmet anlamında başaramayacağımız hiçbir şey yok.

Silivri’de ilçe başkanı görevini aldığım dönemdeki oran, o dönemde bazı yerlerle aynıydı. Oyumuz yüzde 18.7’ydi. Sonra yüzde 34, yüzde 37, yüzde 41 ve son seçimde yüzde 42 oya ulaştık. O zaman aynı orana sahip olduğumuz yerler yine aynı oranda. Silivri’de AK Parti oy oranını sürekli arttırdı. 2011’de Silivri bütününde ilk kez birinci parti olmayı da başardık. Şimdi sıra 2013’te. Yine aynı inançla yola çıkacağız. Milletimizin AK Parti’ye ihtiyacı var. Milletimizin, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin marka şehirler anlamında belediyelerine ihtiyacı var.

Önümüzde bir seçim süreci var. 1 yıl gibi bir zaman dilimi kaldı. Silivri’nin her sokağında gördüğüm tablo aynen şöyle. Evet, Silivri’de çok güzel bir Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı var. Silivri, 2009 yılında verdiği kararın pişmanlığını yaşıyor. Biz 2013 seçimlerinde Silivri’yi alacağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, hedeflenen başarıya ulaşmak için “Bunun için inanmak, aynı değerleri paylaşmak, aynı hissetmek, özveride bulunmak lazım. Herkes kendisiyle ilgili sorumluluğunu yerine getirecek.” ifadesini kullandı.

Yaklaşık 2,5 saat süren AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Meclisi toplantısı, partililerin konuşmaları ve değerlendirmeler ile sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol