Silivri Facebook
banner88

6 AY AK PARTİ SİLİVRİ'DEN SORUMLU...

RESMİ KURUMLARA ZİYARET

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’ının yeni sorumlu Bölgemiz Milletvekili Enver Yılmaz Silivri’de ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Milletvekili Enver Yılmaz’a eşlik etti.

            Gerçekleşen ziyaretler sırasıyla Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, Silivri Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Silivri Ağır Ceza Reisi Onur Çoğan’ın makamlarında gerçekleşti. Ziyaretlerde Silivri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

            Ardından İlçe Başkanlığı Binasına dönen Enver Yılmaz ve beraberindeki İlçe Başkanlığı heyeti konferans salonuna geçerek parti teşkilat mensupları ile bir Tanışma Meclisi Gerçekleştirdi. İlk konuşmayı yapan AK parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş konuşmasının sonun da mikrofonu 3. Bölge Milletvekili Enver Yılmaz’a verdi. Yılmaz yaptığı konuşmada genel siyasetten bahsederek, bundan sonraki altı aylık teşkilat çalışmalarında beraber olunacağını söyledi. Aynı zamanda daha önce görev yaptığı ‘’Darbe Araştırma Komisyonu’’ üyesi olması asabiyle Türkiye’de gerçekleştirilen darbelerin tarihçesi hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan katılımcı teşkilat mensuplarının söz aldığı Tanışma Meclisi soru cevap şeklinde devam ederek son buldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol