Silivri Facebook
banner88

Abdullah Yıldırım Basın Toplantısında Neler Söyledi?

Değerli  basın mensubu arkadaşlarım sizleri bugün buraya partiye davet etmemin sebebi.sizin sorularınızı yanıtlamak,ve aday listeleriyle ilgili düşüncelerimi paylaşmak.tek tek arayarak yorum yapmamı istediniz ben sizi bu sıkıntıdan kurtarıp ,hepinizle aynı anda bir arada değerlendirme yapma düşüncesiyle sizleri partimize davet ettim.Katılımınızdan dolayı teşekkür ederek hoş geldiniz diyorum.
Değerli arkadaşlar elbette  her aday adayı gibi bende kendimi o listede görmek isterdim, ben olamazsam da Silivri’den bir aday adayı arkadaşımı özelliklede iki bayan arkadaşımızdan biri olsaydı çok şık olurdu,"kol kırılır yen içinde kalır".
Genel merkezimiz,yetkili organlar böyle uygun görmüşlerdir eminim  onlarda bu tercihleri kolay yapmamışlardır iktidara talip bir parti yönetimi olarak her şeyi çok ince hesaplayıp değerlendirmeye almışlardır.
Ben bölgemizden listeye giren yirmi sekiz adayımızın da  birbirinden değerli olduklarını ve partimizi çok iyi temsil edecekleri konusunda en ufak  bir şüphe duymadığımı belirtmek istiyorum.
Liste konusunun konuşulması ,tartışılması veya herhangi bir kırgınlık yaratılması partimize bize hepimize çok zarar verir.
Biz Silivri ilçe örgütü olarak gündemimizi hemen şuandan itibaren lıste tartışmasının dışında tutarak seçim atmosferinde çalışmalara hız ve güç katmalıyız,kaybedecek bir dakikamız bile olmamalı.
Ben her zaman söylediğim gibi partimin bir neferi olarak verilecek her görevde çalışmaya hazırım.
Silivri Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak 2007 genel seçimlerinde AKP'li yerel iktidara rağmen  İstanbul ilçeleri arasında Silivri de birinci parti olduk.
2009 Yerel seçimlerinde Kadın kollarımız ,gençlik kollarımız,meclis üyelerimiz,ilçe yönetimimiz meclis üyesi adayı arkadaşlarımız başkan adayımız isimsiz kahramanlarımız ve tüm örgütümüz ile Silivri halkının da desteğiyle muhteşem bir zafer kazandık.
Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını Silivri Belediyesine tekrar diktik.
Ben partimin genciyle ,kadını ve erkeğiyle tüm üyeleri ve gönüllüleriyle aynı heyecan ve inançla gerekli çalışmayı yaparak,12 haziranda Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağına inanıyorum.
İki gündür neredeyse tüm tv kanallarında ve gazetelerde CHP listeleri tartışılıyor,AKP'li yandaş medya Chp nin derdine düşmüş gibi chp listesiyle yatıp kalkıyor,nedir niyedir anlayabiliyor mu sunuz? herhalde chp için kaygı duyduklarından olmasa garek. CHP listeleri için" eskilerin tasfiyesi" ve benzeri garip yorumlar yapılırken AKP listeleri için tık yok.
Eğer bir tasfiye varsa Akp içinde var,Sizlerde okuyor ve izliyorsunuzdur.
AKP nin yaptığı listenin  daha çok tartışılması gerekiyor, kimilerine göre Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'e yakın çevrelerin tasfiye edildiği ,kimilerine göre milli görüş tabanından iyice uzaklaşıp  Sayın Erdoğan’ın kendi ekip ve kadrolarını sağlamlaştırdığı yolunda yapılan yorumlar yer alıyor.
Yandaş medya bunu kamuoyunun dikkatinden kaçırmak unutulmamalı
                                                                                                                              13.o4.2011

Değerli arkadaşlar…..hepiniz Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binamızda düzenlemiş olduğum bu toplantıya hoş geldiniz.
Ben milletvekilliği aday adaylığımı yine siz değerli basın mensupları karşısında  bir basın toplantısı ile duyurmuştum..
Artık aday adaylığı süreci sona ermiş bulunmaktadır.
Partimizin yetkili organları yetkilerini kullanarak bölgemizin adaylarını ilan etmişlerdir.Bu da aday adaylığı sürecinin sona erdiğini ve artık   seçim sürecinin başladığı anlamına gelmektedir.Artık seçim süreci başlamıştır.
.Ben Abdullah yıldırım olarak inanıyorum ki bu süreç bizi iktidara taşıyacak bir süreçtir.Bu inancı sizlerle  paylaşmak vede bu süreçte bir Cumhuriyet Halk Parti li olarak üstüme düşeni yerine getirmeğe hazır olduğumu belirtmek amacıyla bu basın toplantısını düzenleme gereğini hissettim.
Gördük ki açıklanan aday listemizde bulunan milletvekili adaylarımız birbirinden değerli vede bizleri ve partimizi en iyi şekilde temsil edecek vasıflara sahip kişilerdir.Bu noktadan sonra bize düşen görev  bu değerli adaylarımızla  birlikte seçim çalışmalarına şu andan itibaren başlamaktır.
Silivri Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak 2007 genel seçimlerinde AKP'li yerel iktidara rağmen  İstanbul ilçeleri arasında Silivri de birinci parti olduk.
2009 Yerel seçimlerinde Kadın kollarımız ,gençlik kollarımız,meclis üyelerimiz,ilçe yönetimimiz meclis üyesi adayı arkadaşlarımız başkan adayımız isimsiz kahramanlarımız ve tüm örgütümüz le Silivri halkınında desteğiyle muhteşem bir zafer kazandık.
Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını Silivri Belediyesine tekrar diktik.
Bu başarıların bir yenisi 12 haziranda tekrarlanacak ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacaktır.Buna olan inancım sonsuzdur.
Bizler bunu başardık,tekrar hep birlikte başaracağız.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Bize düşen partimizle birlikte çalışmak çalışmak çalışmaktır.Bizler cumhuriyet halk partiliyiz.Bu partili olmanın onuruna ve ayrıcalığına sahibiz.Bizler yeri geldiğinde  partimizin neferiyiz,emrindeyiz.Bizi iktidara götürecek olan bu süreçin sabırsızlığı ve heyacanı ile gerçekleştirmiş olduğum  bu basın toplantısına katılan sizlere çok teşekkür ederim.
                                                                                                                   Abdullah Yıldırım

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol