Silivri Facebook
banner88

AĞRI DAĞIN ETEĞİNDE...

AK PARTİ AĞRILILAR DERNEĞİNİ AĞIRLADI

 

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Mahalle teşkilatları ile gerçekleştirdiği sabah buluşmaları programlarına Sivil Toplum Kuruluşları ile devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanlığı STK’larla devam edecek olan programın ilkini İlçe Binasında gerçekleştirerek Silivri Ağrılılar Derneğini ağırladı. Silivri Ağrılılar Dernek Başkanı Muhlis Çil ve Dernek yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen programda Ak parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Bayram, Aydın Karabina, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aksu, Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç hazır bulundular.

            Toplantının konusu Silivri’de bulunan hemşeri derneklerinin çalışmaları ve karşılaştıkları sıkıntılar oldu. Dernek başkanı Muhlis Çil kendilerinin İlçe Başkanlığı tarafından ağırlanmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

            Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş hemşeri derneklerinin önemine vurgu yaparak, ‘’ Silivri ülkemizin her yerinden göç almış bir ilçemizdir. Dolayısıyla da farklı kültürleri içinde barındırmaktadır. Bu Silivri’mizde hoşgörü kültürünün ne kadar geniş olduğunu gösteriyor. Hemşeri derneklerine bu farklılıkların yaşatılmasında büyük görevler düşmekte. Derneklerinize yapmış olduğumuz ziyaretlerde de söylediğimiz gibi sıkıntılarınız olduğunda paylaşmaya ve çözme noktasında elimizden geleni yapmaktan geri durmayız.’’ diyerek katılımlarından dolayı Ağrılılar dernek yöneticilerine teşekkür etti.

           

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol