Silivri Facebook
banner88

AHDE VEFAYA TEŞEKKÜR...

AHDE VEFAYA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

                Silivri Piri Mehmet Paşa İlk Öğretim Okul Aile Birliği okullarına tadilat tamirat çalışmalarının yapımını sağlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ‘ a nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Metin Karakaş ziyaretçilerini makamında ağırlarken kendisine İlçe Başkan Yardımcıları Aydın Karabina ve Alparslan Çalış’ta eşlik etti.

            Ziyareti gerçekleştiren Piri Mehmet Paşa İlk öğretim Okulu  Aile Birliği Başkanı Sevim Çalış ve Yönetim kurulu üyeleri okullarına yaptırılan tadilat çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkürlerini ileterek, diğer öğrenci velilerinin de bu konudan dolayı çok memnun olduğunu ifade ettiler.

            Daha sonra söz alan Ak Parti Silivri İlçe Başkan ‘ ı Metin Karakaş , öğrencilerimizin en iyi ortamlarda eğitim alabilmesi için gereken desteklerinin devam edeceğini açıklayarak, kendisinin de Piri Mehmet Paşa İlk Öğretim Okul’undan mezun olduğunu hatırlatarak ahde Vefa anlamda destek olmasının kendisine daha farklı bir gurur ve sevinç verdiğini açıkladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol