Silivri Facebook
banner88

AİLE BİRLİĞİ CHP'DE...
Mimarsinan’dan CHP’ye ziyaret  

 

Mimarsinan İlköğretim Okulu Aile Birliği, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Tanışma ve kaynaşmanın amaçlandığı ziyarette karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu.

 

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları’nın geçtiğimiz haftaki konukları Mimarsinan İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hatice Koçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Koçer, Özlem Akkaş ve Yıldız Aksu oldu. CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen, tanışma ve kaynaşmanın amaçlandığı ziyarette, yaşanılan sıkıntılar ve bunların çözüm yollarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

 

KOÇAK’TAN KAÇAR’A ÇİÇEK SUNUMU

Mimarsinan İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hatice Koçak, CHP Silivri İlçe Kadın kolları Başkanı Nazan kaçar’a çiçek hediye ederken, kadınların toplum hayatında belli noktalara gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

KAÇAR TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar da, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Biz kadınlar olarak birbirimizi en iyi anlayan kişiler olduğumuzu düşünüyorum. Bizler her ne zaman ihtiyacınız olursa sizlerin yanındayız. Ayrıca bu nazik davranışınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol