Silivri Facebook
banner88

AK GENÇLERİN HEDEFİNDE NE VAR?

AK GENÇLER STRATEJİ BELİRLEDİ HEDEF ‘SİLİVRİ’DE AK BELEDİYE’

 

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, ilçe konferans salonunda yaklaşan seçimler öncesi strateji geliştirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Pazar sabahı kahvaltı kahvaltılı gerçekleşen toplantıya, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe SKM Başkanı Filiz Baş Güler, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ve yönetim kurulu, köy ve mahalle gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda yaklaşan yerel seçimlere ilişkin stratejiler belirlenirken, katılımcıların ortak hedefi seçim zaferi ile AK Partili bir belediye oldu.

 

GEZEREN GENÇ NUFUSU VE OY ORANLARINI DEĞERLENDİRDİ

 

AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, toplantı öncesi yaptığı sunumda, Silivri’de geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerin analizlerini yaptı. Gezeren, özellikle yerel seçimlerde gençlik kollarının çok büyük etkisi ve katkısı olduğuna dikkat çekerek, “Emanetimizi geri almak adına canla başla çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha yoğun bir çalışma bizleri bekliyor. Planlanmış ve organize olmuş bir teşkilat ruhu ile birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimleri alacağız. İlçemizde bütün köy ve mahallelerimizde teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Ben özellikle gençlik kolları olarak yaptığımız bütün çalışmalara destek veren ve her zaman yanımızda olan Sayın İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a çok teşekkür ediyorum. Bu destek karşısında bize de emaneti geri almak düşüyor. Emanetimizi geri alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın başkanım” dedi.

 

 

KARAKAŞ “SİZLERLE GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE”

 

Gençlik Kolları Teşkilatının strateji toplantısına katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, toplantıya katılımın yoğunluğuna dikkat çekerek başladığı konuşmasında “ Teşkilat ruhuna yakışır bir toplantıda hep beraberiz. Her zamanki gibi Gençlik Kollarımızın eksiksiz, tam kadro olarak bir arada olduğu bu toplantıdan çok güzel sonuçlar alınacağından hiç şüphem yok. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi çok iyi biliyorsunuz. Partimizin kurumsal kimliği noktasında da Gençlik Kollarımız partimizin en gözde teşkilatlanmaları arasındadır. Ferhat kardeşimizin başkanlığında sizler göreve geldiğiniz günden bu güne kadar çok başarılı çalışmalara imza attınız. Sizler böyle azimli ve çalışkan olduğunuz sürece önünüzde hiçbir engel duramaz. AK Partinin manevi ruhu ve hizmet aşkını taşıyan sizlerle geleceğimiz emin ellerde. Vatanına milletine bağlı, milli ve manevi duygularla yetişen siz gençlere inancımız ve güvenimiz tamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o sözünü bir kere daha hatırlatmak istiyorum; ‘Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir.’ İşte bu düsturla bizler yaptığımız hizmetlerle, Silivri’mize, İstanbul’umuza ve dünyanın göz bebeği Türkiye’mize hizmet edeceğiz. Bu günün gençleri yarının, Milletvekilleri, Bakanları, Başbakanları hatta Cumhurbaşkanları olabilirler. Bu sebeple sizler AK Parti’nin şahsı manevisi ile hareket ederek çalışmalarınıza devam edecek ve yaptığını her çalışma ile her davranış ile bu toplumda parmakla gösterilen bir teşkilat olacaksınız. Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu süreçte sizlere çok büyük görevler düşüyor. Sizlerin başarısı, bizlere seçim kazandıracaktır. İnşallah 30 Mart sabahı sadece AK Parti değil, Silivri’de kazanacaktır.” dedi. Karakaş’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan teşkilat mensupları sırayla söz alarak fikir be önerilerde bulundular. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol