Silivri Facebook
banner88

AK KADINLAR KADİR TOPBAŞ'TAN SELAM GETİRDİ...

SİLİVRİ’Lİ AK KADINLAR İBB HİZMETLERİNİ GEZDİ

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Tanıtım Medya ve Sosyal İşler Birim Başkanlığı tarafından hazırlanan programla Silivri’den yaklaşık 100 Bayan İBB hizmetlerini gezerek yerinde gördü.  AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen “Gezelim Görelim” projesi kapsamında, Silivrili hanımlar, İBB’nin AK hizmetlerini gezerek yerinde gördü.

 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan çalışmaların, yerinde görülmesi amacıyla düzenlenen programla AK Kadınlar; Feshane, Panorama 1453 Tarih Müzesi, Miniatürk, Yıldız Korusu gibi tarihi ve kültürel mekânların yanı sıra İBB Atıksu Arıtma Tesisleri, Bağcılar Metro Hattı, Spor Kompleksleri ve İstanbul Halk Ekmek Fabrikası üretim tesislerini gezdiler. Program dâhilinde Darülaceze ve Engelliler Merkezi gibi Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimler de gezilerek, katılımcıların, İBB tarafından yürütülen hizmetleri yerinde görmeleri sağlandı.

 

TOPBAŞ’TAN SİLİVRİ’YE SELAM GETİRDİLER


Düzenlenen gezi programı kapsamında, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, Silivrili hanımlarla Panorama 1453’de bir araya geldi. Silivrili heyetle uzun süre sohbet ederek İBB hizmetlerini anlatan İBB Başkanı Mimar Dr. Kadir Topbaş, İBB tarafından Silivri’ye toplam 1 Milyar lira değerinde yatırım yapıldığını dile getirerek “ Silivri’ye hizmetlerimiz devam edecek. Silivri’ye çok önemli yatırımlar yaptık. Önümüzde ki süreçte de çok güzel ve büyük projelerimiz var.” diyerek Silivri’ye selam gönderdi.

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol