Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ ÇERÇİ'LİLERİ AĞIRLADI...

AK PARTİ ÇERÇİ’LİLERİ AĞIRLADI

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Bayburt Çerçi’liler Derneğini hazırladığı kahvaltı programında ağırladı. Misafirlerini makamında ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Bayram, İlçe Yöneticileri Ayla Soydaş, Şaban Yaşar, Belediye Meclis Üyesi Tamer Şişman Eşlik etti. Davete Bayburt Çerçi’liler Derneği Başkanı Seyfi Memiş ve Yönetim Kurulu tam kadro katıldı.

            Dernek üyelerinin de iştiraki ile kalabalık bir şekilde gerçekleşen toplantıda Dernek Başkanı Seyfi Memiş kendileri için hazırlanan programdan dolayı mutlu olduklarını belirterek yönetim kurulu ve tüm dernek üyeleri adına teşekkür ederek dernek faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yaptı. Daha sonra söz alan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş sıcak ve samimi bir ortamda beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Silivri ile ilgili projelerden söz ederek her nereli olunursa olunsun ortak paydanın Silivri ve Silivri’nin geleceği olduğunun altını çizdi.

Gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı ajanda, not defteri, kalem ve kahveden oluşan bir setin misafirlere hediye edilmesiyle son buldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol