Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ, CHP MHP DP VE BBP İLE BİRARAYA GELDİ...

AK PARTİDEN NEZAKET ZİYARETİAK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri’deki siyasi partilere nezaket ziyaretlerinde bulundu. İlk Ziyareti DP’ye gerçekleştiren AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı heyeti daha sonra sırasıyla CHP, MHP ve son olarak BBP’yi ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ,  Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek , Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren , İl Genel Meclisi Üyesi Halit Girgin , Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, Başkan yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu

Ziyaretler sıcak bir karşılaşma ile başlayarak, samimi bir sohbet havasında devam etti. Geçtiğimiz günlerde Silivri ‘ de Asrın Yatırımı Boğluca Deresi Projesini yerinde incelemek üzere İBB Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın Silivri ziyaretinde MHP, CHP ve DP’li yöneticilerin hazır bulunmasından dolayı teşekkürlerini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Silivri Siyasetinde kardeşlik bağları için üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirtti. Yapılan tüm ziyaretlerde ortak paydanın özellikle Silivri ve Türkiye olduğu vurgusu da yapılarak yaklaşan Kurban Bayramı tebriğide yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol