Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ  CHP'Yİ KISKANDIRDI
Silivri’de 20 yıllık iktidarını 2004  yılındaki seçimlerde bir sağ partiye kaptıran CHP kurmayları Ak Parti için “ Görüp görecekleri bu “ diyerek, önümüzdeki seçimlerde Silivri’de tekrar iktidar olacaklarını  sık sık ifade ediyorlar. CHP’lilerin bu söylemleri karşısın da Ak Parti’den hiçbir ses çıkmazken , iki partinin yaptığı kongre fotoğrafları  CHP kurmaylarının söylemleri ile çelişti.
!2 Eylül sonrası ele geçirdikleri Silivri Belediye Başkanlığı’nı 20 yıl sonra Ak Parti’ye kaptıran ve üç ay sonra yapılacak olan seçimde tekrar Ak Parti karşısında kaybettikleri iktidarı ele geçirmek için  çaba sarf eden CHP yöneticilerinin bu fotoğraflar bir kez daha düşünmelerine yol açacak.
2008 yılında  Mega Saray’da yaptıkları kongrede yeterli sayıda delegeyi toplamakta güçlük çeken ve kongreye partililerin katılımını yeteri kadar sağlayamayan CHP yönetimi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Sevigen’in de katıldığı kongre de  epey  terlemişlerdi. Daha sonra  toparlanan ve çalışmalarına hız veren CHP’de 7 isim belediye başkan aday adaylığı için müracaat etti. Bu gelişmeler devam ederken gazetelere bazı açıklamalarda bulunan CHP kurmayları “ Ak Parti’nin görüp göreceği iktidar bu “ açıklamasını yaptılar.
CHP’den gelen bu açıklamaya Ak Parti’den hiç bir cevap  gelmezken  Ak Parti kongresindeki kalabalık CHP kurmaylarını ikinci kez üzdü. CHP’nin bu yıl içerisinde Mega Saray’da yaptığı genel kurul ile Ak Parti’nin iki hafta önce Mega Saray’da yaptığı genel kurul arasındaki farkı en iyi yansıtan şey hiç kuşkusuz  bu fotoğraflar. CHP kongresinde salonun büyük bir bölümü boşken, Ak Parti kongresinde ise  salonun tamamına yakını doluydu. Partisinden 7 tane aday adayı çıkaran CHP’li kurmaylarının  “ Ak Parti’nin görüp göreceği iktidar bu “ derken bu iki fotoğraf karşısında bu söylemlerini bir daha gözden geçirmelerini gerektiği ortaya çıktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol