Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ SİLİVRİ TEŞKİLATINDAN MÜTHİŞ REKOR...

AK PARTİ SİLİVRİ TEŞKİLATINDAN MÜTHİŞ REKOR

 

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığınca belediyesi olmayan ilçelerde gerçekleştirilen  ‘Yeni Türkiye İçin Bir Üye Daha’ projesi kapsamında gerçekleştirilen üye taramalarında, üç ayrı ilçeden gelen AK Nokta ekibine üç ayrı milletvekili katıldı. AK Parti’nin kelimenin tam anlamı ile gövde gösterisi yaptığı projeye Silivri İlçe Teşkilatı da tam kadro olarak katılırken, Silivrili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Noktalarda yapılan 1030 üye ile İstanbul’un 39 ilçesinde, bir günde yapılan rekor üye sayısına ulaşıldı.

 

ÜÇ İLÇE TEŞKİLATINA ÜÇ VEKİL EŞLİK ETTİ

 

AK Parti’nin Bağcılar, Bahçelievler ve Büyükçekmece İlçe Kadın Kolları Teşkilatları Silivri’de kurulan 3 aynı AK Noktada, Elif Koryürek başkanlığında ki AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile üye taraması yaptı. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan ve Ünal Kaçır’ın da katılarak destek verdiği projeye, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile katıldı. Projeye destek veren diğer katılımcılar ise şöyle; AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Çiğdem Tuncel, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Nezaket Şimşek, Kübra Yalman, Şengül Tuna, Harika Güzenge,  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanları, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı ve yönetimi, Bahçelievler Kadın Kolları Teşkilatı, Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili projeye destek verdi.

 

 

KARAKAŞ’TAN TEŞEKKÜR

 

Üç ilçe teşkilatı ile birlikte Silivri’de, ‘Yeni Türkiye İçin Bir Üye Daha’ projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonrası açıklama yapan, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Üç Milletvekilimizle birlikte üç ayrı AK Noktada üç ayrı ilçe teşkilatımızla yaptığımız üye taramaları sonrasında, İstanbul’da bir rekora daha imza atarak bir günde 1030 vatandaşımızın partimize üye yaptık.  Ben öncelikle yaptığımız bütün çalışmalarda hiçbir davetimizi geri çevirmeyen ve her zaman yanımızda olan İstanbul Milletvekillerimiz Sayın Tülay Kaynarca, Sayın Gülay Dalyan ve Sayın Ünal Kaçır’a, İlçe Teşkilatımızın göz bebeği olan Kadın Kollarımıza, kardeş ilçe teşkilatlarımız, Büyükçekmece, Bahçelievler ve Bağcılar ilçe kadın kollarına, onca yoğunluğuna rağmen ilçemizde gerçekleştirilen üye çalışmalarına bizzat katılarak destek veren Bağcılar Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağrıcı ve Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, eski belediye başkanlarımıza ve bu çalışmada emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi partide olmayan birlik ve beraberlik ruhu içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu projede, birlik ve beraberliğin gücünü bir kez daha göstererek çok güzel bir başarıya imza attık. Bu dayanışma ve beraberlik karşısında hiçbir engel duramaz. Bizler bu inanç ve azimle çalışmalarımıza devam ettiğimiz sürece 30 Mart sabahı Silivri’de bayrağımızı tekrar dalgalandıracağımızdan hiç şüphemiz yok. 30 Mart sabahı AK Parti ile birlikte Silivri kazanacak.” dedi.

 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol