Silivri Facebook
banner88

AK Parti teşkilatı muhtarları ziyaret etti

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı İl genel ve belediye meclis üyeleri, önceki gün Silivri Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulunarak muhtarların isteklerini şikâyetlerini dinleyip, çözüm bulmaya çalıştılar. Silivri il genel meclis üyesi Halit Girgin yapılan ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Muhalefet muhalefetliğini iktidarla iktidarlık dönemini yapacak. Bizde üzerimize düşeni yapıcağız ve her zaman sizin yanınızda olacağız. Bu durum ve düşüncelerde hepinize bir kere daha bu ulvi görevlerinizde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Güzel çalışmaları birlikte gerçekleştiririz inşallah.”

Girgin: “Verilmiş birçok söz var ama hepsi tutulacak diye bir şey yok”

Girgin, muhtarların sorduğu  “verdiğiniz sözleri tutacak mısınız” sorusuna “Verilmiş birçok söz var ama hepsi tutulacak diye bir şey yok. Bizim arkadaşlarımız ÖSS, ÖTV kalkacak demiş ama kendileri bilmiyorlar ki ÖSS’yi de ÖTV’ yi de İl Genel Meclis Üyesi değil Meclis üyesi kaldırır. O yüzden yapabileceklerimiz de var yapamayacaklarımızda var” diyerek karşılık verdi.

Eren: “Metin karakaş arkadaşımız ilgilenmemiş”

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Halit Girgin’e; “Biz muhtarlar olarak Cuma gününe kadar Metin Karakaş ile toplantı yapmak istiyoruz. Köy yerleşim alanlarındaki birçok yeri yeşil alan olarak gösterilmiş. Bu gösterilen yerlerin sahiplerine yeni yerler mi vereceksiniz. Diyelim ki adamın birine 4 dönüm mezarlık yeri ayrılmış ayrılan bu yere haksızlık olmayacak mı? Bize yapılan toplantıda sadece yerleşim yerleri anlatıldı, planların içeriğine baktığım zaman benim depo yeşil alan olmuş. Siz bize yeşil alan yaptığınız yerleri ne şekilde karşılayacaksınız. Biz bu olaya itiraz edeceğiz ve buna en sağlıklı şekilde cevap verecek olan Metin Karakaş arkadaşımız, arkadaşımız bu yaptığı imzalanan kanunla hiç ilgilenmemmiş, kimsenin mağduriyetini düşünmemiş. Tapuları birleştirme meselesi, ben kardeşlerimle kavga etmişim hisseliymiş yerim ayırmışım siz şimdi tek tapu olacak diyorsunuz, öyle olan kardeşler kanlı bıçaklı olur. Yâda ben bilmem kaç yerimi neden komşuyla birleştireyim ki bunların hepsi yanlış” dedi.
Bunun üzerine Girgin, bu konunun en sağlıklı bir şekilde mecliste çözüleceğini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol