Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'DE STRATEJİ GELİŞTİRME...

AK PARTİ STRATEJİ GELİŞTİME VE İSTİŞARE TOPLANTISI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM Başkanlığı tarafından ilçe konferans salonunda strateji geliştirme ve istişare toplantısı düzenlendi. İlk kez yapılan ve bundan sonra belirli aralıklarla yapılacak olan toplantıda yaklaşan yerel seçimler ve teşkilatlanma masaya yatırıldı. SKM Başkanı Filiz Baş Güler öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan, Ünal Kaçır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanları, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve partinin kuruluşundan bu güne kadar, partide görev almış ve gönül vermiş teşkilat mensupları katıldı.

 

SADECE AK PARTİ DEĞİL SİLİVRİ’DE KAZANACAK

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘ Strateji Geliştirme ve İstişare’ toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı. Karakaş konuşmasında; “ Partimizde bu güne kadar ciddi şekilde emek vermiş bu gün bizlerle birlikte olan teşkilatımızın çok değerli temsilcileri, teşkilat şuuru ve bilinci ile bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Geçekleştireceğimiz bu toplantı ile yaklaşık 7 ay gibi kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan yerel seçimlerle ilgili süreci başarılı bir şekilde nasıl gerçekleştire bileceğimiz ve bu çerçevede topyekûn olarak nasıl hareket edebileceğimiz konusunda istişare toplantımızı çok geniş bir çerçevede yapıyoruz. Bunu yaparken de stratejilerimizi çok iyi belirlememiz gerekiyor. Çünkü her birimizin ayrı ayrı tecrübeleri var. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarımız devam edecek. Bu toplantılarda hep beraber aldığımız kararla önümüzdeki süreçte ilk hedefimiz olan yerel seçim zaferi ile Silivri Belediyesini alacağız ve AK hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu zamana kadar teşkilatımızla beraber yaptığımız hizmetler ve sizlerle yaptığımız bu istişareler neticesinde İnşallah 2014 seçimlerinde Silivri AK Partili bir belediye ile yönetilecek. 2014’de sadece AK Parti değil, Silivri’de kazanacak.” dedi.

 

 

FİLİZ GÜLER SEÇİM ANALİZLERİNİ SUNDU

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Konferans salonunda, yaklaşık 150 partilinin katılımı ile gerçekleşen Strateji Geliştirme ve İstişare toplantısı SKM Başkanı Filiz Baş Güler’in hazırladığı değerlendirme sunumu ile başladı. Güler, yaptığı sunuda, İlçe Teşkilatının 4,5 yıllık çalışmalarını anlatarak daha önceki yıllara ait seçim sonuçlarını değerlendi.

 

YEREL SEÇİM ZAFERİ İÇİN ÖNERİDE BULUNDULAR

 

SKM Başkanlığı tarafından yapılan sunumun ardından partinin kuruluşundan bu güne kadar birçok kademede görev almış ve partiye gönül vermiş olan partililer, geçmişte yaşadıkları seçim tecrübeleri ve önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili fikir ve düşüncelerini anlatarak ilçe yönetimine sözlü ve yazılı öneride bulundular.

 

BİRLİK BERABERLİĞİN OLDUĞU YERDE BAŞARI KAÇINILMAZDIR

 

AK Parti Silivri  İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen Strateji Geliştirme ve İstişare Toplantısı’na katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Ünal Kaçır, toplantıda yaptıkları konuşmalarda, AK Partinin kurumsal bir parti olduğuna dikkat çekerek, en alt kademeden en üst kademeye kadar teşkilatı ruhu ile hareket ettiğini söyleyerek, parti içerisinde birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket edildiği sürece başarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çektiler. Milletvekillerinin konuşmasının ardından katılımcıların yaklaşan seçim çalışmalarında izlenecek strateji ile ilgili fikir alışverişinde bulunması ile toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol