Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'DEN 100. GÜN MESAİSİ

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın yeni seçilen CHP’li belediye başkanı ve ekibine tanıdığı 100 günlük sürenin dolmasının ardından Ak Parti İlçe Teşkilatı bir istişare toplantısı düzenledi. Cumartesi günü saat 10.30’da  Avalon Leb-i Derya’da  yapılacak kahvaltılı toplantıya İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri’nin yanı sıra davetli basın mensupları da katılacak.

 

Temmuz Ayı’nın gelmesi ile ülke genelinde yükselen sıcaklığa Silivri’de bir de siyasette yükselen sıcaklığın eklenmesi ortamı epey hareketlendirdi. Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Metin Karakaş Temmuz Ayı ilk oturumunda yaptığı çıkış ile siyasette önümüzdeki günlerde havanın ısınacağı mesajını vermiş ve 100. günü değerlendirme adına bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıklamıştı. Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Grubu’nun Silivri’de yeni göreve seçilen CHP’li belediye Başkanı Özcan Işıklar ve yönetimine tanıdığı 100 günlük sürenin dolmasının ardından, Ak Parti tarafından basına  yapılan davette  “11.07.2009 Cumartesi Saat 10:30'da Avalon Leb-i Derya'da Teşkilatımız ve Meclis Üyelerimiz ile gerçekleştireceğimiz İstişare toplantımıza katılımınız bizleri onurlandıracaktır. “ denildi.
Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkanı Metin Karakaş’ın Temmuz Ayı 1. oturumunda söylediği “ 100 ile ilgili basın toplantısı yapacağız “ sözünün ardından Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın böyle bir toplantı organize etmesi Ak Parti’nin belediyenin 100 gününü bu toplantı da değerlendireceği yorumuna neden oldu. 
BU gün yapılacak olan Temmuz Ayı 2. oturumunda arazi satışları ve sözleşmesi biten işçiler ile ilgili yapılacak olan sözleşme yenilenmesi konusu epey tartışma konusu olacak gibi gözüküyor. Yoğun tartışmaya sahne olması beklenen  meclis toplantısı sonrasında Ak Parti’nin 100 gün değerlendirmesi yapmasının ardından ise önümüzdeki hafta Silivri siyaseti iyice hareketlenecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol