Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'DEN 2/B ÇIKARMASI...

 

                                                            AK PARTİ’DEN 2/B ÇIKARMASI

                                                

                Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Silivri’nin orman köylerinden Beyciler’de 2/B ve Sarı Alanlar konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. İstanbul Ak Parti Millet Vekili Gülay Dalyan, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İl Genel meclis Üyeleri, Başkan yardımcılarının katıldığı toplantıya köy halkı yoğun bir katılım sağladı.

                2/B ve Sarı Alanlarla ilgili bilgilendirme sırasında vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan teşkilat mensupları vatandaşlarla yaptığı görüşme sırasında TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkanı olan AK Parti Milletvekili Nusret Bayraktar’ı arayarak telefon aracılığı ile toplantıya katılması sağlandı.

                Orman ve Su İşleri Bakanlığının aldığı kararla orman alanlarının tel çit ile çevreleneceğinin bilgisinin de verildiği toplantı sonunda Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun makamında ziyaret edilerek, konuların birinci ağızdan dinlenmesi kararı alındı.

                Yapılan toplantıdan dolayı Beyciler Muhtarı Murat Gergin ve köy halkı AK Parti İstanbul Millet Vekili Gülay Dalyan ve Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol